Till nya lyan

 
Soffa HÄR / Lampa HÄR / Puff HÄR / Bord (inte just den på bilden) HÄR / Kuddar HÄR / Leopard och tallrik second hand 
 
Om typ en månad och en vecka flyttar jag (eeeeh förhoppningsvis) papprena är ju inte påskriva än men min lägenhet har blivit besiktigad av min hyresvärd så saker är på gång. jag sitter och tänker på inredning den mesta delen av dagarna, vad jag ska slänga, vad jag ska köpa osv osv osv. Det bästa jag vet är ju att planera sånt här! En grej jag ska slänga och köpa ny är soffan, jag vill ha en soffa i sammet den här gången. Gillar ju den jag har nu också men gillar förändring så det är en av grejerna jag tänker ändra på i mitt nya hem. Vill ha en soffa i sammet, typ mörkgrön eller turkos typ. Mmmmh-mmmm...Får se om det blir den där på bilden, den är så satans dyr att jag inte vet om jag kommer kunnahantera att lägga så mycket pengar på en soffa. Å andra sidan är typ soffor sjukt dyrt har jag lärt mig, kostar ju typ över 10k vilket är helt sjukt! Ja ja, vi får se vad det blir för något. Den på bilden är min drömsoffa iallafall!
 
Jag ska också köpa ett nytt matbord, kommer inte ha plats att käka i köket längre så ska köpa mig ett runt marmorbord att käka vid. Känns trevligt med ett runt bord, har aldrig haft ett runt matbord innan, känns lixm trevligt att många kan sitta vid det tillsammans så alla ser varandra. Den på bilden är inte det bordet jag vill ha, hittade ingen bättre bild bara. 
 
En till grej jag verkligen fått dille på är blå-vitt porslin. Behöver det i mitt liv. Varför har jag haft vita tallrikar såhär länge? Det är ju skittråkigt?! All mat ser ju godare ut på blå-vitt porslin, det har jag lärt mig. Tror jag kommer behöva göra en hel den seondhandshopping i sommar för att hitta det perfekta blå porslinet, men eftersom secondhandshopping är min största hobby så gör det inte mig något alls!
 
Sen ska jag köpa den där "korglampan" från Ikea också, är inte säker på vart jag ska ha den. I hallen kanske? Eller sovrummet? Det är så satans högt i tak och rummen är alla ganska stora så det kräver en ganska stor lampa för att inte se fjuttigt ut och den från Ikea är både stor och snygg, kostar typ 600 spänn också, värt!
 
Annars då? Den marockanska puffen har jag ju redan, kuddarna har jag redan och jag har en sån där stor leopard på gång som jag bara måste hämta upp på ett ställe. Kommer säkert komma på hundra tusen saker till jag kommer vilja slänga och köpa nytt för att få det fint i min nya lya. Om lyan nu blir min hahah!
 
 
8 kommentarer »
Sofia

Blåvitt porslin på sommaren är ju ett måste! :)

Josefin

Jag har köpt en runt marmorbord från mio (vet inte om det är det du tänkt köpa), och på bilden så ser det ut som att det är vit/svart/grå marmor, alltså som det oftast brukar vara.
Dock märkte jag när jag fick hem det att marmoren (haha, säger man så? marmoren?) aja, ivf var mer åt det gröna hållet!
Fortfarande fint såklart, men inte som på bilden på deras hemsida. Tänkte ba så du vet, om det nu är det du kollat på. :)

Sara

Jag hoppas du inte kommer SLÄNGA saker utan sälja, med tanke på miljön :)

My

Aina! Tänk på att den där lampan utgår i augusti på Ikea så köp den innan dess :) kram!

My

Aina! Tänk på att den där lampan utgår i augusti på Ikea så köp den innan dess :) kram!

Anonym

Skickat bild till dig på messenger och Instagram på en serie blåvitt porslin som en tjej säljer :)

Anonym

Skickat bild till dig på messenger och Instagram på en serie blåvitt porslin som en tjej säljer :)

Anonym

Fast en soffa har du väl antagligen i flera år, kanske hela livet? Så 17k är inte så farligt tycker jag då en soffa är en investering.. Vad kostar det tex inte att fylla läpparna egentligen? (Utan spons osv...)

Jag hade hellre lagt några extra tusen på en soffa istället för att köpa en billig från någon kedja som kanske bara håller något år.

Svar: Jo jo jag förstår hur du tänker men har man en katt som kloar på möblerna så känns det väldigt saftigt med 17k för något som kommer att bli förstört! Men har man inte en katt så kanske det är värt! :)
Aina Lesse