Bangs?

Jag funderar på att klippa lugg! Har gått i dom här tankarna sedan jag satte foten utanför frisören när jag var där sist, då kom jag lixom på att jag kanske skulle gått all in och klippt en riktig lugg istället för att bara klippa sådär lite halv-lugg-aktigt som jag gjort nu på sista tiden? Jag har haft lugg två gånger innan, när jag var 6 år gammal och när jag gick 9 an så klippte Bea lugg på mig på toaletten i skolan på lunchrasten. Trivdes otippat bra i den där toalett-luggen faktiskt.. Det finns ju dock snygga luggar och mindre snygga luggar, jag tror jag inte skulle vara så snygg i en sån där ganska hård, tjock och rak  lugg som dom två bilderna överst. Vissa är ju asfina i det men jag tror att mitt ansikte kanske skulle se lite fyrkantigt ut då! Jag vill ha en "curatin bangs", som det så fint heter vilket jag lärt mig idag. Googlar man på Sienna Miller så har hon den perfekta luggen tycker jag, jag vill lixom kunna ha den åt sidan sådär och få undan den lite från asnikitet om jag känner för det, som gradiner.
 
En grej jag tänkt på är att det känns som att tjejer tycker att det är snyggare med lugg än vad killar tycker. Ludvig röstar dock för att jag ska klippa lugg så det känns skönt att ha honom på min sida! Jag frågade på instagram om jag skulle klippa och svaren jag fick var endast från tjejer och alla sa ja, ingen klille svarade alls så dom kanske bara är artiga och är tysta istället för att säga nej och då stämmer ju min iaktagelse! 
 
Såååå... Vad tycker ni?
 
 
7 kommentarer »
Johanna

Klipp! Tröttnar du så känns det ju som att en sådan lugg "växer in i övriga håret" snabbt (om du förstår hur jag menar! ;)). Dessutom tror jag att du kommer passa himla bra i det! :D

Maria g

Ingen aning men jag passar i det när jag var smalare nu när jag gått upp i vikt passar jag inte alls i det utan har sid bena.

Anonym

Vilken kille ska svara på en sån fråga liksom? De klart det bara är tjejer för killar bryr väl sig inte så mycket om frågor som har med skönhet eller hår?

Anonym

Supersnyggt med lugg, kör på det, typ som de nedersta då

Anonym

Lugg 😊😊😊😊😊😊

Anonym

Den perfekta 60-talsluggen: Gaby Teller i The Man from UNCLE (Alicia Vikander). <3
http://progmonot.com/wp-content/uploads/2015/08/uncle-gaby-hotel-couch.jpg

Erik

Den perfekta 60-talsluggen: Gaby Teller i The Man from UNCLE (Alicia Vikander). <3
http://progmonot.com/wp-content/uploads/2015/08/uncle-gaby-hotel-couch.jpg