Vongole

Heeeej! Eftersom min lillasyster är extremt petig med mat men gärna ville gå ut och käka så hade jag kommit på den brillianta idén om att bjuda Ludvig och henne på Vapiano ikväll. Det har ju både pasta och pizza och sallader och sånt som hon äter och är ju inte dyrt. När vi kommer till restaurangen 18.20 så kräver dom att alla ska visa legg, min syrra är lixo 12 år gammal och går ju inte runt på legg och det är ju inget snack om att hon inte har åldern inne för att dricka lixom. jag förklarar att det är min lillasyster och att vi såklart bara ska käka men dom är svinhårda med det oc att man från 18 måste visa legg med undantag att man har målsman med sig, att vara syster räcker inte. Som om hon lixom skulle sitta där och dricka vin för att klockan är efter 18, det var det dummaste jag hört! Jag har aldrig i hela mitt liv visat legg där tidigare, jävla skämt att man inte får gå in för om man är under 8 år efter kl 18 om man är barn. Jag gillar Vapiano annars men idag tycker jag att det är ett skitställe men det har förhoppningsvis gått över tills imorgon. 
 
Vi gick iallafall till en annan restaurang i Gamla Stan och käkade där. Beställde vongolepasta men deras vongole var slut, orkade inte hålla på och krånga och byta för jag var redan på lite halvrisigt humör men det var gott ändå. Ja det var vad vi gjort ikväll om någon undrar. Nu är vi hemma och kollar på film allesammans, godnatt hjärtisar!
2 kommentarer »
Kaja

Nice! Vad sugen jag blev på deras mat!

Ett tips! För alla som älskar fina grejer men inte har råd att köpa dem. Man kan samla poäng och få jättefina märkessaker helt gratis. Jag är såld på hela idén och samlar som en tokfia just nu till en Eva Solo karaff. Här kan man läsa mer om det. http://tinyurl.com/o622tyu

Maria g

Det borde räckt med att du var med vilka regler som finns bara för man vill äta.