Drömlägenheten

Jag är SÅ GLAD!! Har precis skrivit på papprena för att byta lägenhet!!!!! JAAAAA JAAA JAAA!!! Nu ska bara våra hyresvärdar godkänna bytet också så helt klart är det inte än men ändå! Jag är så glad och så peppad på livet just nu! Tänkte att ni skulle få se lite bilder på hur den ser ut nu eftersom jag pratat så mycket om den. Jag har inte tagit så bra bilder men här har ni iallafall ett hum om hur den ser ut. Den har stora fönster, vackra trägolv och fina detlajer som takrosetter och sånt men det fick jag inte så bra bilder på som sagt. Det är en hel del att fixa med den, kommer att måla alla väggar, alla tak, ta bort plastmattan och lacka och slipa alla trägolv + måla alla luckorna i köket. Kommer säkert komma på tusen gerjer till att fixa med men så långt har jag iallalfall planerat. Den är alltså 70 kvm och lägenheten jag har nu är 47 kvm så den är ganska mycket större, det är en 2,5a eftersom den har ett halvrum i hallen också vilket är sjukt najs, Ludvig ska få halvrummet att ha studio och alla sina instrumet i. Just nu används halvan som en avlatsningsplats typ om ni undrar varför det är massa grejer där haha.
 
Det här ska bli SÅ KUL!!! Bered er på extremt mycket inredningsbloggning i sommar!
5 kommentarer »
JoTjenaMors

Oj vad kul för er. Grattis till nya boendet om värden godkänner bytet. Brukar inte vara något problem så länge man har ordnade förhållande med inkomst och så. Får man fråga vart den ligger? inte gatuadress förstås, utan stadsdel.

Svar: Tack :D ja men precis, det ska nog gå bra! Den ligger i Gamla Råsunda :)
Aina Lesse

Maria g

J älskar inredning har 60 stor men skulle vilja ha 70 o kul för kissarna med mer lek yta. Vad spännande ska kolla åt vilket håll Råsunda ligger vad kvavt det är ute men varmare.

JoTjenaMors

JoTjenaMors
Maj 28, 2016 12:50

#Oj vad kul för er. Grattis till nya boendet om värden godkänner bytet. Brukar inte vara något problem så länge man har ordnade förhållande med inkomst och så. Får man fråga vart den ligger? inte gatuadress förstås, utan stadsdel.
.................................................................................................................
Tack :D ja men precis, det ska nog gå bra! Den ligger i Gamla Råsunda :)
Aina Lesse
.......................................................................................................................
Tack för svar Aina!
Fel sida av stan *s* men , det är himla fint där. ;) Brukar va hyfsade hyror också. Bra storlek på lägenheten tycker jag
Nu håller vi tummarna att bytet går igenom.

Johanna

Åh vad roligt för er! Grattis! 😄 Ska bli så roligt att följa renovering och inredning 🙌

Linda Ph

Vad kul! Hoppas bytet går igenom. :) Men får man verkligen måla om

Svar: Jadå, har kollat allt sånt med den nya hyresvärden :)
Aina Lesse