Loppis

HEJ! Nu är vi tillbaka igen. Vilken heldag det råkade bli! Efter namngivningsfesten åkte vi och käkade morsdaglunch med Ludvigs mamma och efter det åkte vi till Hornstull. Det var en jättstor loppis runt om hela Hornstullstrand typ, verkligen supermysigt och hur mycket gerjer som helst att köpa. Fick med mig lite saker hem såklart! Det blev en söt kofta med pärlor, en retro lampfot i kristall, två katter till kattsamlingen här hemma (var lite tveksam till attt köpa dom men blev övertalad, dom kostade lixom 20 spänn så det var inte så mycket att tjafsa om) och en grön vas. Vasen är egentligen ingen vas utan en lampskärm som ser ut som en vas så det är lixom hål i botten på den, meeeen ställer man in en glasburk med vatten eller en annan vas av något slag i den så kan man ju använda den som vas! Fattar ni? Så smart ju! Jag kommer iallafall använda den som vas. Sjukt snygg!
 
Ja det var väl det. Är hemma nu och vilar fötterna, har på oss pyjamas och pussar på katterna. Är helt slut efter att ha gått omrking hela dagen i solen, pjuh! Nu när vi kommer att flytta från Söder och till Gamla Råsunda kommer jag verkligen sakna sånna här mysiga grejer som loppisar mitt i stan och sånt men det kanske finns sånt där borta också? Jag håller tummarna!
4 kommentarer »
Maria g

Älskar loppisar o gjorde några fynd denna vecka. Bra idé med lampskärmen att ställa typ någon burk av glas o ha som vas.

Hassko

Söta katter du fick tag på!

Djurfamiljen- Bloggen för dig som älskar katter och hundar!

Det är jättemysigt med loppis ju :-) Tyckte du gjorde rätt i att köpa dom söta katter porslinskatterna.

Linda

Så himla söta katterna var! :)