Piggt

Visst ser jag pigg och fräsch ut va? Inte nog med att jag ser lite ut som något sorts "hej-kom-och-hjälp-mig" så är spegeln sjuuukt smutsig ser jag nu, det är konstigt för det syns lixom bara när man ska ta ett foto! Är trött. Mina små älsklingskatter är verkligen så satans jobbiga och har typ hållt mig vaken halva natten, speciellt Birk! Dom turas lixom om att hålla på och bita mig i ansiktet och krafsa mig i håret vilket är sjukt störigt. Det konstiga är att dom låter Ludvig sova helt ostört, det är bara mig dom håller på och retas med. Blir så trött!!!
 
Nu ska jag ialalfall e mig ut på en promenad för att vakna till lite. Har ju ett skavsår under ena foten och en halvknäckt fotled på andra foten så ska inte gå så långt men jag tänkte iallafall ta ett varv runt sjön och i samma veva gå och hämta ut ett paket på posten. Vet ni vad jag ska göra sen? Storstäda lägenheten igen, han med lägenheten vi vill byta till kommer ju på sin andra visning imorgon bitti och då måste det vara tiptop. Imorgon bestäms det om vi kör eller inte, SÅ SPÄNNANDE!
 
Ska kanske passa på att tvätta av spegeln då..
4 kommentarer »
Kjell

du glömmer väl inte att köpa Aftonbladets fredagsbilaga KLICK idag - vägen till ditt hjärta = du verkar snäll / mer GIFFLAR / vi ses när vi dör / får jag smaka på ditt baconhår ?
jättekul att du blev veckans kex (sötast hittills) - trevlig helg..Kjell

Camilla

Du måste lära dig att säga ifrån ordentligt till katterna, det är du som ska bestämma när det ska lekas/klösas med/på dig.

Tips för visningen: plocka bort så mycket som möjligt, ju större det känns desto bättre, lättare för den andra att kunna föreställa sig hur hans/hennes möbler kommer att se ut där osv. Allt onödigt krimskrams och saker som tar upp golvyta göms nere i källaren ;-) Hoppas verkligen dom vill byta, jag håller fingrar och tår!

Maria g

Jo men tänk på att det är unga katter o dom busar ju o det kan dom göra flera år till. Bra om dom får leka av sej på dagen sånt där spö med fjädrar i älskar dom o jaga så blir dom tröttare senare.

L

Känner igen kattproblemet, viktigt är att försöka låtsas sova så dom lär sig att du inte kommer att vakna och ge dem uppmärksamhet (eller vad dom nu vill ha,mina vill ha mat..) det är jättejobbigt men kommer vara värt i längden, just dessa raser är väääldigt aktiva missar, inte bara som ungar;)