Planering

Typiskt mig igen.. Skickade in papprena till lägenhetsbytet igår och har redan börjat planera inredningen idag trots att vi inte på långa vägar fått bytet godkänt än. Jag är ju så peppad så jag inte kan vänta ju!! Jag har iallafall börjat fila på hur det ska se ut i vardagsrummet! Tror att det här är det absolut bästa viset att maximera ytan på? Att lite göra det till två rum i ett med en del som "soffdel" och en som "matsalsdel". På ritningen ser nu hur rummet ser ut, jag är ju inte säker på dom exakta måtten men jag tror att det skulle gå att inreda det såhär? Ska iallafall köpa mig en ny soffa, inte säkert att det blir en sån som på bilden men jag är rätt säker på att jag vill att den ska vara grå. Tänkte ha ett runt marmordbord (inte det på bilden) att äta vid eftersom det inte finns plats för matbord i köket, tror det skulle vara fint att ha det i delen av rummet som går ut lite vid dom stora fönsterna. Är inte säker på vart stringhylle-bänken ska stå än, hade helst haft den under tvn men misstänker att väggen kanske inte är lång nog just när, speciellt inte om jag ska byggamig en "kakelugn" och ha i det hörnet? Tänkte också kanske köpa en bokhylla att ha på andra väggen. Inte för att jag har några böcker att fylla den med men jag tycker att det är så fint med bokhyllor så jag kanske köper mig massa böcker med fina bokryggar bara för att ha där som dekoration? 
 
Det ser himla trist och färglöst ut just nu det ser jag också men så ska det självklart inte vara! Har ju massa färgglada kuddar här hemma och min blåa matta som också ska in där någon stans. Tror att det här kommer att bli sååååå fiiiiint!! Och för er som inte har koll på hur nya lägenheten ser ut så kan ni klicka HÄR för att se bilder!
5 kommentarer »
Anonym

Men du ser verkligen gravid ut. Reagerat länge på att du gått upp i vikt.

Johanna

Åh så spännande! 😄 Jag är likadan, har väldigt svårt för att låta bli att sväva iväg och börja planera 😝

emma

jag tkr du är assnygg oavsett om du skulle se gravid ut eller inte (vilket du verkligen inte gör!! men tycker det är irrelevant då det är otroligt fel att kommentera någons utseende på ett sånt sätt oavsett om kommentaren skulle stämma eller inte) det är bara onödigt näthat och sexism men som jag tycker du bemöter bra! hoppas verkligen inte att du tar åt dig av någon som kommenterar något sånt anonymt! du är jättefin oavsett hur många kilon du väger!! kram <3

Amanda

Men herregud, vad är det för sorglig människa som fortsätter vara elak? Lyssna inte på det Aina, har precis sett alla avsnitt av Förspelet och du är skitsnygg. Tänkte också på vilket jävla tv-fynd du är, du var min favorit i PH men du är ännu bättre som programledare! Tror vi kommer få se mer av dig i framtiden. Kram!

Sofia

Ser grymt snyggt ut!