Gum

 
Nu är jag hemma och börjar känna mig som människa igen, herregud alltså.. Haha. Skulle egentligen ha gått ut med Frida ikväll men jag var tvungen att ställe in, någon måtta får det vara med partandet. Ska bara vara hemma med katterna, äta middag och gå och lägga mig tidigt som tusan. Är extremt peppad på att sova faktiskt, har varit så bakis idag att jag inte ens kunnat sova för att jag mått så illa.
 
Ja ja nu ska jag sluta beklaga mig haha, nu tänkte jag visa er mina nya skor! När första snön kom och det blev slask kom jag på att jag inte äger ett endaste par skor som typ är vattentäta, blev så trött att gå runt med blöta strumpor på jobbet så att jag gjorde slag i saken och köpte mig ett par små gummistövlar!  Har redan ett par höga Hunters men dom kan man ju inte gå runt på stan med eller ha på jobbet, det ser ju lite larvigt ut? Men dom här känns väldigt mycket mer okej att gå runt med. Visst är dom fina?
 
Nuuuuu ska jag ge mig ut och styra upp någon mat till mig, är hungrig som ett odjur! Ha en sjukt bra kväll allihopa och ös åt mig också!
4 kommentarer »
Alicia

Superfina! Ja höga gummistövlar i stan ser verkligen töntigt ut

maria h

fina skor ja

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Superfina! Tycker inte det är fel med höga Hunters heller dock :)

Alicia

hej Sofia -höga Hunters är också jättesnygga. Menade bara att det ser larvigt ut med höga gummistövlar i stan, på landet passar dom bättre. Tycker jag