Riv

 
Kolla kolla kolla! Det här har jag pysslat med här på kvällen. Mitt renoveringsarbete har lixom stannat av och gått sjukt trögt och typ helt avstannat dom senaste veckorna. Att riva tapet är faktiskt ganska kul och när man väl börjat är det svårt att sluta så jag kände att det var lika bra att börja med det så kanske resten bara flyter på. Det är ju strukturtapet i både vardagsrummet och i hallen så det är dom två rummen som kommer ta längst tid att fixa med. När jag rivit ner tapeten sa jag måla på tapetstopp, sen slipa lite, sen bredspacka, slipa igen, måla en gång och SEN kan jag tapetsera. Jo men så att det är väl bara att dra igång, det kommer ju ta lite tid haha. 
 
Jag hoppas att eftersom det verkligen ser ännu mer förjävligt ut nu när jag bröjat riva, så kanske kanske kanske det ger mig lite eld i baken så det går fort. Jag håller tummarna! Ae men nu ska jag riva vidare här, ciao ciao!
3 kommentarer »
Caroline

Hej!
Du är så grymt pysslig och händig! :-D
Tog också bort tapeter nyligen men då använde vi en ångare för att slippa riva upp tapeterna utan man löser istället upp limmet. Du kommer i alla fall in på djupet med en sådan men det blir lite blött!
Kolla in om det är något för dig:

http://m.clasohlson.com/se/Tapetborttagare-Cocraft-HW2000/40-7022?LGWCODE=407022000;83823;6341&gclid=CIH_68DXydACFQtfGQodC28EZA&gclsrc=aw.ds

Ainas Mamma

Bra jobbat!! Kämpa på!

Anonym

Underlättar något enormt: https://www.bauhaus.se/tapetnertagning.html