Sto-Cph

 
För er som läst min blogg ett tag, känner ni igen den här bakgrunden? Ser ni vart jag är någonstans? Jo jag är vid mitt nya jobb, eller nygamla jobb kanske man ska säga, den här veckan ska jag nämligen jobba på Sto-Cph igen. Jag jobbade ju här i våras när jag castade Mästertestarna och nu ska jag hoppa in på Arga Snickarn på lite obestämd tid, den här veckan ut iallafall. Kul, jag gillar verkligen att jobba här!
 
Den här veckan tänkte jag ta lite "outfitbilder" på mornarna som jag gjorde sist jag jobbade här. Det finns ju ett så bra undamgömt ställe att fota sig på här vid jobbet så det är bara att passa på! Najs, hörs sen då!
 
4 kommentarer »
Maria g

Ha en bra vecka. Ska till tandis i morgon o måste ta bedövning gillar inte det. O så dyrt det är. Men väntat för länge men har toppen tandläkare så jag känner mej trygg. så får vi se vad den här veckan bjuder på. Snabbt går tiden. Kram.

Maria g

Till ainas mamma. Målningen ovanför ainas säng är så fin. Fina färger. Kanske det är från någon husvagnssemester. Det åkte vi på när vi var barn. Åkte mycket till Norrland Haparanda där mamma kom från. O även stugsemester på Gotland ljugarn tror det hette det härligt.ha det fint.

Ainas Mamma

Tack Maria! Vad du är gullig! Ingen husvagnssemester utan det är från när jag och Ainas pappa först träffades, det är ett helt annat klimat på Nya Zealand och vi bodde i husvagn. Hippieliv -haha! :)
(och om den här kommentaren är för pinsam Aina så får du ta bort den, puss!)

sofia

vad är de du jobbar med? och hur hamnade du där? är 18 år o tog studenten i sommars o vill verkligen hitta ett roligt jobb

Svar: Jag arbetar med casting, asså att hitta folk till tv-program. Det är ett roligt jobb tycker jag :)
Aina Lesse