Visa-krångel

 
Asså nu har jag suttit hur länge som helst och försökt fylla i och skriva ut en blankett till min visa ansökan. HUR svårt ska det vara egentligen? Det är seriöst svårare än att klara av det där escape-roomet jag var i här om veckan, mycket mycket svårare! Har jag förstått det rätt vill dom bland annat att man ska fylla i om man har några kännetecken på kroppen? Typ tatueringar och födelsemärken eller vad kan dom mena med det? Hundratusen svinkonstiga frågot att svara på för det första, när den biten är klar så ska mna skriva ut ansökan och logga in men det går ju såklart inte. Håller på att både bli gråhårig och slita av mig det gråa håret på samma gång, är så sjukt frustrerad och också stressad över att få klart det här för det ska tydligen ta lite tid att få visumet. Åååh!
5 kommentarer »
z

Kännetecken är väl deppigt nog om de skulle behöva identifiera din kropp om något händer dig :/

Svar: Fy, det kanske stämmer! :o
Aina Lesse

Anonym

Jag har jobbat mycket med Indien och just visumhanteringen är typ helvetet på jorden. Var noga som fan för de är SNORPETIGA verkligen!

Anonym

Sök E-visa om du inte ska vara där så länge! Billigare och mycket enklare. Om du ändå väljer att söka det andra visumet var supernoga, du borde också kunna lämna in det på ambassaden i Stockholm så slipper du få det tillbakaskickat för att du missat nån minimal detalj. Lycka till!

Sara

Ansök om E-visa istället!

Anonym

När jag och min vän var till Indien för ca 3 år sedan så tog vi både kort och fyllde i formuläret och lämnade in passet på ett och samma ställe i Sthlm, hit gick vi -->
https://www.in.ckgs.se/contact-us/index.html

Superenkelt var det!