Agg

Ja ni! Nu tycker jag att ni ska spetsa ögonen och öronen. Jag har ju börjat jobba med ett nytt projekt från och med idag och en månad framåt. Det är ett program som ska gå på SVT och går ut på att man ska få följa ett antal personer under ett år som alla har ett mål eller en dröm att uppnå under året. Det kan vara allt mellan himmel och jord verkligen. Du kanske vill gå ner i vikt, gå upp i vikt, lära dig ett nytt språk, bli bodybuilder, få barn, segla till Karibien? Har du något du vill göra under 2017 tycker jag att du ska skicka in en ansökan HÄR på en gång, vore så kul!
 
Har suttit och letat upp olika härliga människor under dagen och blir så SATANS IRRITERAD över hur folk beter sig på nätet, framförallt Facebook. Shit vad folk är otrevliga! Har skrivit i lite olika grupper och det är där folk är helt tokiga. Såhär är det alltid så fort man skriver i en grupp, folk blir upprörda över det minsta lilla. Den här gången blev någon kille i en Vegangrupp upprörd över att jag skrev "Det är okej för admin att ta bort inlägget om det inte passar", jag skrev det av ren artighet men tydligen var det väldigt provocerande pga att admin tydligen får ta bort lnlägg hur dom vill (såklart, det fattar ju jag också) ville ju bara vara lyhörd och artig som sagt. Om man nu blir så provocerad av en sån grej, vad gör man ens på internet då? Då borde man kanske bo i en jaktstuga för sig själv utan kontakt med omvärlden eftersom man nu är så lättstött. Det är ju uppenbart att jag inte skrivit inlägget för att vara elak, det är ju för en bra grej, att lyfta fram folk som vill bli veganer. Ja ja, det var det. Behövde få ut mina aggressioner lite granna.
 
Nu är iallfall första dagen här på jobbet snart klar, ska möta upp Frida och åka till Ikea då. Det blir kul!
 
 
5 kommentarer »
Bodybuilder

Lycka till med programmet, ser fram emot det. Vågar dock inte söka själv :)

Maria g

IKEA är kul. Hittar alltid något brukar passa på o äta där. Ibland är pappa med ibland en kompis. Men Mio har också mycket fint. Tycker det är så himla roligt med inredning. Ha det fint. Hoppas kissarna mår bra.

Ainas Mamma

Haha, vegankillen kanske hade lite lågt blodsocker eller nåt? Därav lättretligheten ;) ta inte åt dej, det finns helt klart sura människor i alla grupper! Och trevliga :)

Anonym

Hej!

Tänk om det fanns någon som kunde ha som mål under året att befria isbjörn Pizza! Det vore grymt om du kunde hitta någon med ett sådant vettigt uppdrag :) Inget är omöjligt och det skulle engagera en hel del personer.

anonym

Till anonym gör det du det klarar du säkert av.