Game over

 
Åh-herre-gud. Idag mår jag INTE bra, asså jag är gladoch så men jag mår fysiskt inte bra alls. Tänker skylla allt på Fridas bax-in-box-sprit som vi drack + att jag partade i över 12 timmar. Kom ju till AWn på jobbet klockan 16 och kom inte hem förens klockan 05 imorse, så det var många timmar party för mig, förtjänar faktiskt inte att må bra just nu. Är så jäkla irriterad på mig själv dock, fick för mig att jag hade tasppat bort mitt bankkort så jag ringde och spärrade det där vi 05 snåret. NU hittade jag det i mitt kamerafodral vilket betyder att jag alltså inte kommer kunna köpa något eller använda mitt kort på flera dagar tills dom skickat ett nytt. Får panik!! Måste ju fan betala mina räkningar också men det kanjag väl inte heller göra nu, klantarsel jag är!!
 
 
4 kommentarer »
Maria g

Krya på dej ibland måste man få festa av sej. Du kommer må bättre imorgon hoppas jag.

Bella

Du kan betala räkningar om du har mobilt bankid för att logga in med internetbanken. Kontot är inte spärrat bara kortet som är kopplat. Hoppas det löser sig!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Åh, vad jag känner igen slarvet och glömskan!

Anonym

du får gå till banken och ta ut pengar om du behöver handla annars, och som föregående talare så betalar man ju räkningar i appen eller logga in på hemsidan så det har ju inget med kortet att göra😊