Produktiv

 
Vilken produktiv dag det här har varit. Gick upp tidigt för att tajma in drop-in tiden hos Mamma Mia för att hämta ut nya p-piller. Detkan vara det absolut tråkigaste grejen jagvetatt behöva göra, jag gör detbara en gång varje år men tiden går tydligen ruskigt fort så nu var det tydligen dax igen! Skönt att ah fått det gjort iallfall!
 
Efter det mötte jag upp Erik på Mall of Scandinavia för att käka lunch, efter det tog jag ens väng i butikerna och köpte mig ett par nya byxor. Dom är i sammet, svinsnygga och assköna och kostade bara 200 spänn. Dom var sådär lagom höga i midjan också vilket var najs (som jag försökte visa på bilden haha). 
 
Nu har jag precis gjort ännu en sjukt jobbig grej. Hämtat ut paket, mina stolar har kommit från Ellos och varje paket var SVINTUNGT så jag fick häma ett i taget och rusa fram och tillbaka, det var hemskt, blev helt svettig och andfådd. Hämtade också ut ett paket från Bubbleroom så nu jäklar känner jag mig duktig!
 
Nu ska jag gosa med katterna, ta en dusch, pusta ut lite och sen fixa ordning mig för att åak in till jobbet och vara med på vår AW. Det blir najs!
4 kommentarer »
Maria g

O så hamnade lillkissen på bild till höger o det blev jag glad för. Utlämningsställe kan ha en kärra som man kan låna för tunga paket. Jag tar hemkörning för det är inte dyrt.

Kattis

Var kommer pälsen du har på bilden ifrån?😍

Kattis

Var kommer pälsen du har på bilden ifrån?😍

Sofia

Var har du köpt snyggbyxorna? :D

Svar: Bikbok :D
Aina Lesse