Naken

 
Har en så mysig morgon. Trots att jag inte var hemma förens nästan 00.30 inatt för att sedan vara på jobbet vid 08 på morgonen igen så är jag glad och ganska pigg också faktiskt. Har legat i soffan här i huset och käkat avocadomacka till frukost samtidigt som jag kollat på Naken, en serie på SVT som min kompis Torun är med i. Det är bara första avsnittet som har släppts och jag är redan peppad på nästa! Man fårfölja ett gäng personer som blir av med alltdom äger under en månad, asså deras lägenhet töms, dom får klä av sig sina kläder och försöka få vardagen att fungera. Dom får hämta hem en grej var o dagen under den månaden, typ kanske kläder första dagen, sen kanske ett busskort? Kan iallfall varmt rekomendera att kika på den om ni har tråkigt, ni hittar avsnittet HÄR!
 
 
4 kommentarer »
Sandra

Hej! Du som är så händig, har blivit sjukt sugen på att måla om mina köksluckor också. Är det bara att ta valfri färg och måla direkt på? Eller är
Där förarbeten osv? Villen färg ska man köpa? Kram!

Svar: Vad kul! Eftersom det kan bli lite flottigt i kök kan det ibland vara bra att tvätta av luckorna lite innan med bara typ diskmedel och vatten. Sen slipar du med sandpapper och använder snickerifärg för trä om luckorna är gjorda av trä såklart :) lycka till!
Aina Lesse

Anonym

Du är bäst 😍 / Torun

Anonym

Du är bäst 😍 / Torun

Anonym

Du är bäst 😍 / Torun