Tartar

 
Asså IGÅR! Hade en så kul kväll. Mötte upp Torun på en restuarang vid Fridhemsplan som Eriks rekomenderade att råbiffen var den godaste han ätit i hela sitt liv! Sixten och Frans hette stället och råbiffen var helt SJUK, goda drinkar hade dom också, riktigt höjdarställe faktiskt. Jag tänkte att vi bara skulle käka lite och sen dra hem men det blev en spontan liten utgång efter maten. Vi var både på Riche, Kåken och Bouqerian. Jag blev tokraggad på av en tjej också, jag var verkligen SÅ tydlig med att jag inte var intresserad. Jag sa att jag bara gillar killar, att jag hade pojkvän, att jag skulle gifta mig men ändå fortsatte hon, jag var SÅ obekväm hahaha!
 
Vi drack också jorden äckligaste drinkar (inte på restaurangen vi käkade på), vi sa att vi ville ha något fruktigt och syrligt typ och gissa vad vi fick? En drink som smakade VIOL?! Vem gillar ens viol? Och hur får man syrligtoch fruktigt till viol? Hahaha. However bra kväll ändå, kom hem rätt skapligt också runt 01 så jag mår prima idag. Najs!
3 kommentarer »
Maria g

Jag blir superstressad om någon raggar på en o bara fortsätter fast man inte vill så jobbigt. Man får låsa in sej på toa en stund för o komma ifrån.

My

Men ooh, jag har suttit här och klagat till sambon flera veckor att jag vill ha råbiff och ett gott rödvin, men kan ju inte äta det nu då jag har 2an i magen, men i januari, ja då minsann ska jag njuta av råbiff och litet glas rätt 😋

Ljuva Julia

Det verkar ju underbart :D Verkligen! Utom violdrinken, ja... det känns inte som att den bartendern lyssnat på ditt önskemål alls >.<