U&B

 
Åh vad jag kommer att sakna dom här kidsen och det här jobbet. Måste ha varit det roligaste jobbet jag haft faktiskt, vill bara göra mer och mer och mer av det här men på söndag är det slut. Ikväll har vi käkat thaimat jag och kidsen och nu sitter vi och spelar kort och har det allmänt mysigt. Sjukt värd onsdag faktiskt!
 
En av tjejerna läser sjukt mycket bloggar tydligen och hon gav mig ite tips om vad hon tycker är kul attläsa om. Det hon gillade bäst var inne och utelistor  och lyxvs budgettips. Sjukt bra tips faktiskt! Jag själv läser ju inga bloggar så jag vet lixom inte vad som är kul att läsa själv. Jag vet att jag bad er om lite inspiration för ett tag sedan och det har jag verkligen tagit till mig men om ni har typ sånna här tips på saker som andra bloggare skriver om, typ listor och sånt så säg till. Bara najs att få lite feedback. Sen kommer jag såklart fortsätta att blogga som jag gör så det är absolut inte så att jag skulle byta bloggstil men det vore kanske kul att ha något återkommande varje vecka som typ veckans sämsta och bästa varje söndag eller något. 
 
Hur som helst, hoppas ni har en bra kväll. Jag ska ju jobba fram tills tidigast midnatt, eller jobba och jobba, spela kort typ haha. Pusshej!
4 kommentarer »
Annie

Kul att du skrev detta!

Anonym

Hej! Kommer du synas i tv under programmet? Tänkte mest eftersom du umgås så mycket med deltagarna och det borde ju filmas?

Anonym

Vart är din militärprint-tröja från? Skitsnygg!

Angelica

Mat är kul å läsa om 👌😁 serie tips, film tips, hår tips m.m