200%

Amen asså, här ligger jag med inte en utan TVÅ myskatter på mig samtidigt. Det måste ju typ betyda att det är 200% myz just nu, det känns så iallafall! Båda spinner och turas om att tvätta varnats och bita mig i ansiktet, låter inte så mysigt men det är det. Puss och godnatt godingar!

 
Hur som helst. En fråga till er som också har iallafall minst två katter: Kattis har slutat sova i min säng sedan Sally kom hit. Hon sover med mig i soffan om jag ligger där men i sängen är hon aldrig längre. Hon sov lixom alltid där med mig förut men nu verkar det typ som att Sally tagit över. Vet ni om det här går över? Någon som har erfarenhet kring det här?
8 kommentarer »
amanda

haha fy fan vad gulliga

Anonym

Har också två katter som gjort så men nu sover båda i sängen och alltid på samma platser!! Så mina missar kom över det! :)
Hoppas dina gör det med då det är SÅ mysigt med katter i sängen! <3

Anonym

Hade samma sak när jag skaffade min andra katt, han sov hellre på golvet än i sängen, men han kom över det ganska snabbt och nu sover dom alltid tillsammans.

Anne

Ingen fara, hon kommer rätt var det är och ligger i sängen hos dig igen.

Anonym

Har också två cornish Rex, har en teori om att dem är petiga med att det är för trångt om båda missarna ska sova i sängen. Men inte vet jag
Kanon blogg btw !

Isabell

Åh, de är så himla söta! :)

Ellinore

Jag tror det kommer gå över :) efter en liten tid kommer kattis också vilja sova med er :D MYS<3

agnes

jag har 3 stycken och en av katterna har liskom revir i mitt rum och endast hon ligger i min säng medan de andra sover på golvet eller någon annan stans i lägenheten, så har det varit väldigt länge och tror det inte heller kommer brytas men de ör nog olika med alla