Pawel-power

 

Efter jobbet idag åkte jag och tränade med Pawel min PT. Vi har inte tränat med varandra sedan precis innan nyår och jag har väl i princip inte tränat sedan dess alls förutom så i Miami. Jag är lixom pepp igen på något sjukt vis. Vet inte om det är om man typ kommer till en viss punkt där man bara tröttnat på sig själv och hur man ser ut att man lixom inte ser någon annan utväg än att bara ta tag i skiten. Så tror jag det känns. Jag typ gått och känt mig ful sedan i våras om jag ska vara helt ärlig, känns hemskt att säga så och jag gillar inte att klaga men så har det faktiskt varit ändå på något vis.

Det var iallafall kul att träffa Pawel igen och också kul att träna; kändes lixom bra att få kämpa lite. Vi vägde och mätte mig också så vi ska ha koll på hur det går. Första månaden förra året vi tränade minskade jag typ 8 cm i midjan har jag för mig men jag kan minnas lite fel, det var iallafall sjukt mycket! Heja mig!


Dom här bildern är från förra hösten när jag var som mest fit. Är det typ magrutor som nästan kikar fram där? Sjukt isåfall!! Så ska jag se ut igen, det är mitt mål!

1 kommentar »
Anonym

Vore kul om du kunde skriva om din kost och med bilder och sånt också! :)