Söderhamn

HEJ! Nu är jag hemma igen från Ikea. Det tog lite tid kan man säga. Hade för typ först gången verkligen inte bråttom så vi kollade verkligen igenom heeela varuhuset i lugn och ro, känns som att man alltid har bråttom när man är där eller hur?
 
Planen var ju att jag skulle köpa mig ett till skoskåp till hallen men jag fick lite kalla fötter när jag såg utbudet så jag får nog fundera lite på den saken. En till grej jag åkte dit för att kika på var att kolla in deras soffor, jag var ju lite sugen på "Nockeby" men när jag mätte i vardagsrummet hur stor den skulle vara så insåg jag att 3sits modellen skulle vara waaaaaay to big för mitt vardagsrum. Tycker det är förskräckligt fult när man har för stor soffa för rummet nämligen så jag kikade på deras 2-sitssoffa istället. Den var också fin men för liten att ligga raklång i, även för mig som är kort, och då funkar det ju inte! Istället blev jag lite sugen på "Söderhamn", soffan på bilden och funderar kanske på om jag ska slå till på den. Är ju helt inne på det här med avtagbar klädsen nu för tiden. Det passar ju verkligen mig perfekt med all min brun utan sol som kladdar och katter som kloar, då kan man både tvätta den eller byta ut den om den går sönder. SMART JU! Dock fanns den inte direkt i några färger jag var sugen på men Frida tipsade om en hemsida som gör just klädslar till ikeasoffor, Bemz heter dom och jag fattar inte hur jag inte kunnat höra om dom innan? Dom hade iallafall massa fina klädslar till soffan dock är det ganska dyrt.. Hmm... MEN DET FINNS I SAMMET, FATTA DET!!! DÖR!
 
Hur som helst ska ni få se det jag köpte lite senare ikväll så håll er vakna!
6 kommentarer »
Maria g

Tvärtom tar det lugnt när jag är där. Fin soffa men jag gillar sån där med mjukare sits o tjocka kuddar. Ja alltid hittar man nått där.

Erika

Det tar ju alltid evigheter när man är på IKEA.

Anonym

ellos har sammetssoffor :)

anonym

De har en butik på Odengatan.

Josefine

Jag är från Söderhamn 🙋

Josefine

Jag är från Söderhamn 🙋