Soffgos

Sitter i soffan och fokuserar på 100% kattgos. Fick äran att ha Kattis i knät en stund, hon är fortfarande lite sur på mig från att Sally flyttade hit trots att dom är kompisar nu men hon börjar mjukas upp och ge med sig lite. Men man får verkligen passa på och kramas lite extra mycket nu när hon väl vill.
 
Ser ut som att Sally är värsta tredje hjulet här i soffan men det är hon självklart inte, hon är inte blyg för att ta plats och klättrade rakt upp i knät och lixom klättrade rakt på stackars Kattis. Lite klumpig är hon allt, söt men lite klumpig. Gosigt however!
2 kommentarer »
Veronika

Precis som mina två katter. En är lite sur pga att den andra är nyare, hon är smartare och smidigare medan den nyaste lilla rackaren är en klumpig men ack så söt. De slickar varandra, sover typ på varandra och är hur söta som helst så jag kan säga att jag vet hur det känns att ha två fantastiska små katter i sitt hem haha. Du är en grym förebild som jag ser upp till, så som du tagit dig an sommarhuset är sjukt imponerande. Kram

Erika

Aww vad mysigt :)