Beauty Brunch

 
Hej rarisar! Har varit på ett så najs event idag som Annica (Englund) höll i. Vi var ombord på ett Siljalinefartyg och åt världens jäkla brunch under tiden som en kille berättade om ett gäng olika skönhetsmärkens nyheter som vi också fick testa. Tycker att det är så härligt att testa och lukta på krämer men är så dålig på att använda sånt. Tvättar seriöst av sminket med en sminkvåtsevett och thats it! Jag borde ju skämmas, när an är 25 har jag hört att man ska börja använda anti-agekräm (!!). 
 
Anyways, dom hade också en tävling där vi skulle ta en varsin bild och använda vad vi ville i deras butik som rekvisita. Jag fixade ihop den här, vinner man får man 3000 kr att handla för i deras traxfree har jag för mig. Hoppas hoppas!!! På borden på brunchn hade dom också världens jäkla blomsterarragenmang som dom delade upp till oss så vi fick hem en varsin liten bukett. Så fint!! 
Nu efter igår på kalaset så har jag sjuuuukt mycket blommor hemma, vart man än kollar står det typ blommor känns det som, dom är nästan i vägen ibland. Sånt lyxproblem haha! Jag satte iallafall blommorna jag fick från vrunchen i min nya Klongvas jag fick av Bea i fördelsedagspresent. Hur fint av henne? Så glad för allt jag fått, ska fota allt imorgon så ni kan se. I goodiebagen vi fick med oss hem fick vi YSL Black Opium parfymen, ett YSL läppstift plus en kräm från Lancome och en från Biotherm. NU ska jag laga middag och sen sova, ska till Göteborg imorgon på castingresa och kommer hem på tisdag så ska packa och lite sånt nu ikväll också. Puss och godnatt!
1 kommentar »
iseedee

Wow vad lyxigt det ser ut! =)