Migrän

 
Nej jag ligger inte nedbäddad med solglasögon för att jag vill vara cool utan för att jag åkt på en släng migrän dagen till ära. Har haft det en gång förut och det är no doubt about it migrän den här gången också. Har ont runt ögonen och är ljuskänslig + att jag mår lite lite illa samtidigt som det gör ont att röra huvudet i ryckiga rörelser. Skit också!!! Känner att jag nästan kryper på väggarna efter två lugna hemmakvällar här hemma, har verkligen inte lust att ligga och vila idag för jag och Frida ska ut ikväll! Fan fan fan fan fan. 
 
Måste måla halltaket idag också, första lagret iallafall. Typ sämsta uppgiften att göra när man har migrän eftersom man måste hålla på och klättra på stegar och böja huvudet i konstiga vinklar. Snaaaaark! 
5 kommentarer »
Ida

Jag får migrän lite då och då. Det enda som brukar hjälpa är att ta piller mot detta, följt av att sova i nån timme. Så prova det så ska du nog snart vara på benen igen :)

Maria

Har migrän med. Finns sumatriptan på apoteket. Ha det hemma o när du känner den kommer tar du en tablett. jag skulle inte överleva utan dom. Krya på dej.

Jinx

Migrän är ju verkligen djävulens påhitt. Hoppas du mår lite bättre nu!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så jäkla kul att du klippt in Kim haha :D

Ellen

Hoppas du mår bättre idag! Var är din supersnygga sänggavel ifrån? :)

Svar: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69929233/ det är den här sängen från Ikea som jag målat vit bara :)
Aina Lesse