Presenter

 
Godmorgon! Nu sitter jag på tåget påväg till Götebrog för att köra en liten castingresa tills imorgon. Känns sådär lagom långt att vara borta en kväll, sen brukar jag vilja komma hem till katterna igen. Jag har ju så mycket blommor hemma också att man lixom bara vill passa på och vara hemma och kolla på blommorna också haha. 
 
Jag tänkte iallafall visa er vad jag fick i lördags! Jag fick lite bubbel, lite böcker, ett presentkort på NK, ljusstakar man häller vatten i och man lixom kan lägga löv och blommor och saker i lite hur man vill (kanske en död insekt eller något man hittar ute till och med? Om man vill push it lite.), vasen "Äng" från Klong, en ljusstake från Skultuna, berlocker med "K" och "S" (för Kattis och Sally) till mitt Jane König halsband (har redan ett "B" för Birk) och så fick jag en olijemålning som mamma målat av Birk. Världens bästa presenter! Blev så glad för Birk tavlan att jag började gråta, tur nog hade mamma redan misstänkt att det skulle hända så hon fick mig att öppna den innan alla gäster kom, pjuh haha!
 
Hur fina grejer? Och tavlan asså, åååååååååh!!!
13 kommentarer »
Aida

Åh, lill-Birken!! Är det mamma som målat? <3

Maria

Birken vad fin målning!!. O dom andra sakerna. Någon som vet var ljusstakarna finns som man kan sätta ex blomma i ? 😇😇

Johanna

Åh 😍 Så duktig hon är din mamma!

Anonym

Du måste ju berätta hur det gick med laxen 😀

Anonym

Du måste ju berätta hur det gick med laxen 😀

Ainas Mamma

Jag kan berätta att det gick utmärkt med laxen! Den blev jättegod och jag tror Aina har kämpat sej över sin lax-gravnings-fobi nu. Och så blev det ett litet laxskinn över till mej att garva :)

Anonym

Åååh vilken fin tavla hon gjort av birk!!

Maria

Ja vad duktig du är o måla birk blev så söt. O vad jag saknar en kisse.

Anonym

Världens finaste tavla! Höll nästan på att börja gråta själv när jag såg den!

Anonym

Världens finaste tavla! Höll nästan på att börja gråta själv när jag såg den!

Ainas Mamma

Tack allihopa som säger snälla saker om Birktavlan! Kul att ni gillar den och ja det är jag som målat! Lilla Birk, en sån liten söt katt han var

sofie

Wow vad fin tavla. Otroligt fin present

sofie

Wow vad fin tavla. Otroligt fin present