Bästa

 Vaknade och såg att jag hade fått dom här två kommentarerna. Jag blev SÅ glad. Asså SÅ SÅ SÅ SÅ SÅ glad. Det är sånna här kommentarer som får en att tycka att det är kul att blogga, fina fina ni. Tycker orden "Trevlig, vänlig, enkel, underhållande" var fint sagt och nu när jag hör det så tänker jag nog att den beskrivningen stämmer in ganska bra på min blogg faktiskt och lite hur jag själv är som person typ. Det är precis så jag vill att folk ska känna iallafall, att man ska kunna känna igen sig, jag lever ju inte något övermänskligt liv som många andra bloggare ser ut att göra. Haha.
 
Jag har iallafall varit jäkla pigg här på morgonen. Har städat hela lägenheten, handlat, varit på vinden och nu ska jag snart få över min franstjej Anki på lunch. Har en hel del att diskutera hon och jag. Hon är nämligen väldigt öppen och erfaren kring det mediala  så vi har så himla mycket att prata om, tänkte att hon skulle få känna av lite energier i min lägenhet eftersom det är något skumt här. Sen har det faktiskt hänt en ganska sjuk grej just gällande spöken som vi måste prata igenom, ska berätta om det för er sen också. Rätt coolt faktiskt!
9 kommentarer »
Rebecka

Kul att jag kunde glädja dig med och inte bara enkelriktat från ditt håll😊😊😊

farmor

Kan bara instämma. 45 år yngre dig har jag ändå glädje av att följa din blogg. Du känns befriande naturlig! Härligt.

Maria

Hänt en sak hos mej med men vill inte skriva om det här. Men nu vet jag att han gått vidare och det känns bra.

Johanna

Vilken härlig start på dagen med fina kommentarer 😊 Jag håller med dom, kikar in här flera ggr om dagen för att se om du skrivit något roligt eller lagt upp något om renovering /inredning. Enda "tråkiga" med din blogg är att det inte finns nya inlägg varje gång jag kikar in 😉
Ha en fin lördag!

Anonym

Berätta mer nuuuu!! Tycker det är så intressant, samtidigt som det är obehagligt haha....

Anonym

Berätta mer nuuuu!! Tycker det är så intressant, samtidigt som det är obehagligt haha....

Ainas Mamma

Åh vilka fina kommentarer! Jag blir jätteglad för dina skull Aina, jag tycker också om att läsa dina blogg men jag är ju lite partisk ;)

Erika

Vad fina kommentarer!

Sofia

Värmer verkligen att få såna kommentarer! Håller med dom fullständigt :)