En vecka i Grekland med Sunweb

Detta är ett sponsrat inlägg i Samarbete med Sunweb
 
 
Okej hörrni, nu ska jag försöka sammanfatta resan och upplevelsen av hotellet vi bodde på i Faliraki. Vi gjorde den här resan tillsammans med Sunweb för att dels testa på hotellet Amada Colossos Resort och allt vad Rhodos hade att erbjuda. Vad vi inte visste när vi kom fram var att det hade öppnat sex(!) dagar innan så vi var först och främst imponerade över hur bra de hade fått igång allting. Det enda som gjorde att vi märkte av att det var helt nyöppnat (efter renovering) var att alla rutiner inte riktigt satt ännu, men det var absolut ingenting vi stördes av. Ett exempel var till middagen, då skulle man sitta ner och beställa sin dricka av en servitris, vilket tog extra tid och gav de onödigt jobb då man på frukosten bara tar drickan själv i en fontän = smidigt för alla. Helt klart trevligt med den servicen, men det hade självklart varit mer effektivt för personalen att slippa serva alla som skulle käka. 
 
Några plus med hotellet: 
- Servicen 
- Maten
- Drinkutbud
- Poolområdet
- Utsikten
 
Servicen måste jag faktiskt slå ett slag för, vi träffade inte en enda person under hela veckan som inte var serviceminded och gjorde allt för att möta ens önskemål. Alla verkade genuint peppade och glada över sitt jobb! Buffén var oftast bättre än de få måltider vi åt utanför hotellet, anledningen till att vi inte åt ute mer var just för att vi bara blev besikna då maten på buffén var så bra. Varför bryta ett vinnande koncept? Vi kom på oss själva en dag med att försöka komma på någonting som var mindre bra med hotellet, och just då lyckades vi verkligen inte. Till slut slog vi till med "Ah men att man inte får ta dricka själv till maten", och det är väl egentligen ett ganska bra betyg då? De sista dagarna fann vi ett riktigt minus dock, det var ala carte-restaurangen på hotellet med grekisk mat, där fick vi tyvärr vänta i 1,5h på maten som sedan kom in och var pasta, utan sås, med en kycklingklubba, trots att jag hade beställt fisk. Det var inte på plus-listan iallafall. Men, det var också det enda minuset med hotellet och upplevelsen vi hade. 
 
Vi har haft en helt fantastisk resa och det har vi helt klart Sunweb att tacka för och jag är riktigt glad att jag äntligen fick uppleva en liten del av Grekland. Jag kommer helt klart tillbaka! Jag sa faktiskt till Frida flera gånger att "Just nu, just i detta nu finns det INGEN annanstans jag hellre hade varit!", och det var verkligen sant. Nu ser jag verkligen framemot att se vem som vinner tävlingen om resan till Grekland i september. Ni har väl inte missat den, isf. klicka här(!) för att tävla, signa upp er på nyhetsbrevet och skriv "klar" i en kommentar!
 
Detta är ett sponsrat inlägg i Samarbete med Sunweb
18 kommentarer »
Anonym

Väääärt! Såå fint!

Erika

Najs :)

Lisa

Så himlans fint :D Kul att ni gillade det!

Klar

Klar

Anonym

Klar!

Anonym

Klar

Matilda

Klar! :D

Matilda

Klar! :D

Gabriella A

KLAR!

Anonym

KLAR :)

Anonym

Klar!

Erica

Klar

Filippa

KLAR :)

F

Klar!!!

Anonym

Klar! ✊🏻

Anonym

Du borde länkat till ditt förra tävlingsinlägg, så det inte blir så spretigt och hamnar på två olika ställen.

Hur som helst, KLAR! Skrev det i första inlägget ;-)

Christin Bergman

Klar!Hade varit så najs med massa fetaost och sol i september!☀️

Christin Bergman

Klar!Hade varit så najs med massa fetaost och sol i september!☀️