Ever

 
Det här är bästa grejen och kombon EVER!! En en katt-som-ligger-på-en-sushibit-nyckelring! Dom är så fina så jag saknar ord. Påriktigt! Jag har velat köpa en ny nyckelring i 6 år nu utan att hitta den perfekta men nu har jag det och det var värt väntan. Frågan är bara vilken man ska ha? Synd att det inte fanns någon som får ut som Kattis eller Sally men ja ja. Alla är ju typ lika fina! Kan ni inte hjälpa mig att välja? Gillar den med badmintonbollarna på huvudet men är ändå osäker..
 
HÄR hittar ni dom, och det här är inte ett sponsrat inlägg så ni vet. Är genuint såhär uppspelt haha!
8 kommentarer »
Maria

Men jag ser bara dom finns som vykort? gud vad söta 😊😻😙

anonym

Nää, vet du vad, jag tycker de ser olyckliga ut alla. Kattor skall inte sitta fastspända utspökade med badmintonbollar, purjolök etc, på en liten bomullstuss, eller vad det är, kanske risgrynsgröt. Dom skall springa, klättra i garderober, busa, som dina kattor gör.

Anonym

Den med badmintonbollar! Han ser ut som en indianhövding och är ju inte heller "fastspänd" ;)

maria h

jag skulle välja den 6 bilden på nyckelringen för den är mest lik dina katter

Erika

Hahahaha

ebba

Asså jag älskar att du tycker om "udda" grejer. samma med dina nya tavlor istället för tråkiga tryck från desenio alla andra har.
allt ska inte vara så jävla fint och inspo hela tiden!!
puss och tack för att du är du <3
/ ebba :)

Johanna

Alltså gud va konstiga! 😂 Men jag tycker bäst om den med badmintonbollar, det är den enda katt som inte ser rädd ut, snarare mer kaxig 👍

Maria

Tycker också om det personliga när man inreder man blandar gammalt och nytt. Och mycket plädar och kuddar. Mysigt ska det vara. Och det bidrar ju pälsklingarna med att dom gör hemmet mysigare.