Diadem?

 
Näe det är väl egentligen inget life-hack men fan vilken bra hårband/diadem är när man har lite smutsigt hår, dagens räddning helt klart! Diadem, heter det så? Finns det något annat ord? Låter som något 6 åringar har i håret på skolavslutningen typ, känns inte rätt i munnen. Haha. 
 
Anyways, idag var en bra dag! Fint väder, en rätt bra dag på jobbet och snaaaaart är det helg!! Ska åka ut till landet imorgon efter jobbet med mamma och min moster för att lägga golv på toan och i köket, najs. På lördag ska jag lasra mig på dagen och sen på kvällen blir det inflyttningsfest hos Erik och sen NATTEN. Vi råkade ju somna och sova bort Natten sist det var pga dagsfest samma dag men den här gången har vi lärt oss av våra misstag och tänker fullfölja planerna. Så pepp, Natten är bäst!
 
Händer här hemma ikväll då? Njaa inte så mycket. Kattgos och middag framför tvn tänkte jag MEN TVN I VARDAGSRMMET FUNKAR INTE NU IGEN så det blir det inget av. Fattar inte, allt är utbytt alla sladdar alla allt, det funkade perfekt i förrgår men igår från ingenstans så kan jag inte kolla på tv igen. Blir så jävla trött, tvspökena asså. Det räcker nu spöken, seriöst!!!!!!
5 kommentarer »
Erika

Det var jättefint :)

Kristina

Heej Aina!
Kommer det komma fler erbjudanden från salongen där du lasrar dig?, är så sugen på det nu till hösten :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Superfint med hårband! Diadem är enligt mig av hårt material och U-formade :)

Anonym

Aina ! Snälla skriv mer om det andliga som du har upplevt etc. Dying to know more

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom {drogunduspellcaster@gmail.com}