I stan

 
Vi är tillbaka i stan igen. Lika skönt det är att komma ifrån stan och ut på landet är det att komma hem till stan igen. Alla är nöjda, resan gick bra. Körde så försiktigt försiktgt så att Sally inte skulle bli så åksjuk och hon spydde inte en enda gång, sov hela vägen, verkligen en succé! 
 
Vi vaknade vid 10 imorse och tog tag i våra liv och packade ihop oss, städade huset tog katterna och kom hem till stan vid lunchtid. Skönt att vara hemma tidigt och mentalt förbereda sig på att börja jobba igen efter 6 veckors ledigt. Uuuuh... Men det blir nog bra när jag kommit in i det lite, kanske till och med blir skönt med lite rutiner igen? Försöker tänka positivt haha! Aja, nu ska jag packa upp väskan och ta en dusch, hög tid att göra det, har inget rinnande vatten i huset osv. 
 
Ni får två bilder, en på vår fina sallad vi hade till maten igår. skördade en megatsor rödbeta ur landet och hade den i salladen, man ser bitar av den på bilden. Sen vill jag visa mina naglar vi fixade med i helgen, Torun hade med sina nagelsaker ut till landet. Ja det var det, puss och hej!
1 kommentar »
Erika

Salladen ser supergod ut :)