Limone

Inlägget innehåller inte adlinks
Tröja HÄR / Trosor HÄR
Idag har jag shoppat! Kul för mig, mycket kul! Har haft en superbra dag på jobbet idag faktiskt, har inte hänt något speciellt den var bara bra på ngåot vis. Vet inte hur många gånger jag kom på mig själv sittandes dansandes på min stol och det brukar inte hända så ofta, haha. Somnade så jäkla tidigt igår att det kanske helt enkelt bara berodde på att jag var pigg och inte trött för en gångs skull, skönt however! Efter jobbet tog jag iallafall ett litet varv på stan och fick med mig lite hem. En tjocktröja från Acqua Limone (för man kan ALDRIG ha för många tjocktröjor och blir man inte glad av just kombon ljusrosa och citron?) och 9 par trosor. Har varit i great need av nya underkläder och dom hade ett bra erbjudande på trosor så jag slog till. Sjukt nöjd faktiskt, tänk vad glad shopping kan göra en ändå!
6 kommentarer »
Linn

Har dom bra kvalitet på trosor? Vi har ingen butik där jag bor så funderar på om det är värt att beställa från hemsidan eller inte 🤔 dom har ju så sjukt många snygga varianter!

Svar: Jag har inte hunnit använda dom än så vågar inte ta gift på det men har hört att dom ska vara superbra!! :D
Aina Lesse

Maria

Vilken underbar ny tandläkare jag har. Så trevlig och snygg. Och billigare änn min föra. O vilken dröm kille.

Svar: Lyllos Maria!!
Aina Lesse

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Erika

Vad söta :)

Linn

Behövde du göra något speciellt för att rabatten skulle dras?:) har valt 9 par ur kategorin 9för 335:- men när jag kommer till kassan står det att det kostar 801:- :(

Svar: Asså jag köpte dom i butik så jag vette tusan hur man får det att funka med rabatten om man ska shoppa på nätet! :o
Aina Lesse

Sofia

Vad fina kläder! :)