Magkänslan osv

Blurrade bilden på hennes sovrum, kan ju vara lite privat!
 
Okej nu ska ni få höra på något spännande! I veckan satt jag och bläddrade igenom massa bilder på sovrum som folk hade postat i en tråd på Facebook. Det är säkert över 400 bilder i den där tråden, när jag bläddrade förbi den här bilden bara högg det till i min kropp, typ vid solar plexus och jag var tvungen att gå tillbaka och kolla på den. Fick en så konstig känsla i kroppen och var bara tvungen att fråga om det spökade? Och ja.. ni ser ju!! Hur coolt? Har aldrig frågat någon det här innan och hade lixom kollat på hundratals bilder utan att känna något speciellt. Är fan imponerad av mig själv. 
 
Har alltid varit lite känslig för sånt men det är nu bara senaste 2-3 åren som det börja hända grejer påriktigt. Tycker sånt här är så jäkla spännande! Jag är så nyfiken, vad tycker ni läsare om sånt här? Tror ni på "spöken" och energier och sånt? 
2 kommentarer »
Maria

Det är andar. Jag haft flera upplevelser. Så jag är helt säker på vad jag tror. Från blåsningar på kinden när jag ska sova till annat. Är inte rädd det är någon som ser till mej och vill ha kontakt. Nu länge det hänt samma sak med mobilen om och om igen. Viktigast vad man själv tror och känner. Från min mammas släkt från haparanda var det flera som haft olika upplevelser. Kram.

Erika

Oj!