Mega

 
Kolla! Spegeln är uppe! Mamma och familjen var förbi en snabbis för att hämta lite saker så då passade jag på att få deras proffshjälp. Jag hade mätt upp hålen och sånt där innan och kan ju borra med slagborren själv egentligen men vill ändå ha deras hjälp, tycker det är svårt att veta vad det är för väggar och vad man ska ha för pluggar och tjocklekar på borrar och sånt där. Den blev verkligen megastor när den kom upp på väggen men jag gillar den, man kan inte skylla på när man ser sunkig ut att man inte sett sig i spegeln på hela dagen för den där missar man inte. 
Katterna tyckte det var kul med spegeln också tror jag. Har sett dom snegla på sig själva när dom går förbi den. Och att klättra högst upp i klätterträdet och kolla sig i spegeln var tydligen väldigt kul också. Kattis är helt vild där uppe, söt. Nöjd som sagt, ska bara måla ramen på den så blir det perfa. Den är i alluminium just nu men jag tänkte spraymåla den vit. Och golvet. Måste fixa golvet!!
5 kommentarer »
Josse

Tycker det blev riktigt bra med spegeln! Och det gör oftast att rummet ser större ut!

anonym

Avundas dig inte när du skall putsa den.
(kommer du ihåg spegeln i förra bostaden}?

Ainas mamma

Om du målar med pensel i stället för sprej så behöver du inte ta ner den från väggen :)

Hanna

Aina!! En fråga! :D Din rosa väggfärg, var köpte du den? Den är sååå fin och blev superinspirerad när jag ser hur fint det blev hos dig!! Du minns inte numret på den eller vad färgen heter eller vad man säger? :)

Erika

Jag vill också ha en så stor spegel!