Oepá

 
Oepá! Helg! Wohoo! Inte nog med att första jobbveckan är avklarad så hittade jag ett par gamla Tigerjeans längst bak i gardreoben som jag köpte när jag typ var 19-20 år. Mitt ex vid den tiden ("Snygg-Tobbe", vet inte om det bara var jag som kallade honom så?) jobbade på JC och var typ "jeansansvarig" så han hjälpte mig och sydde in dom och upp dom och grejade precis så dom skulle passa perfekt, var sjukt nöjd. Har inte kunnat ha dom på hundra år men eftersom magkatarren lever vidare och håller i sig pass mycket nu för tiden så kommer jag faktiskt i dom nu. Kul, inte med magkatarr men kul att jeansen kommer till användning igen, tycker dom är snygga! Tog dom här bilderna i mitt trapphus nu och såg att jag tydligen gått runt hela dagen med bältet sådär, hade tydligen missat en av hällorna och ingen har sagt något på hela dagen. Haha! Ja ja.
 
Fredag idag då! Fick feeling ett par gånger under dagen till och från och kände att jag verkligen ville hitta på något efter jobbet men nu känner jag bara fär att vara hemma med katterna och ta det jääääkligt lungt, som vanligt alltså. Är så himla trött på fredagar, kan inte hjälpa det, dricker kaffe men blir mest bara väldigt bajsnödig haha. Äh, fredagar är till för mys och lördagar är till för ös, det vet ju alla?
5 kommentarer »
Rebecka

Hej! Ibland när man känner att ens liv suger, man jobbar för mycket, man sover för lite och allt känns upp och ner. Då läser jag din blogg. Jag tror att vi är ganska olika som personer, men tro fan att jag garvar åt något du skrivit varje gång jag kikar in. Du är rolig du! Ville bara att du skulle veta att dina vardagshistorier livar upp någon annans dag. Fortsätt så!

Svar: <3 <3 <3
Aina Lesse

Erika

Yes det vet alla!

anonym

Ja det skall du veta. Denna blogg är unik.
Trevlig, enkel, vänlig, underhållande, man vill bara läsa den.

Svar: <3 <3 <3
Aina Lesse

Sofia

Så himla fint med öppen rygg! Hur gör du med bh när du använder såna plagg? Mina blir bara hängiga och fula utan bh :(

Svar: Har faktiskt väldigt sällan BH, har hört att tuttarna håller sig snygga längre om man inte använder BH så hoppas och provar haha! Annars kan man ju ha Freebra :)
Aina Lesse

Nadia

Så tråkig fråga men var har du köpt den bodyn/toppen? Så himla himla fin ✨

Svar: Det är en gammal från Zara :)
Aina Lesse