Ös

 
Det är fullt ös här hemma ikväll. I vanlig ordning har katterna jagat runt varandra i lägenheten hela kvällen, just nu sitter Kattis gömd bakom en kudde och spanar, Sally går runt och skriker efter Kattis för att hon inte kan hitta henne antar jag? Så gulligt, som kurragömma, kattkurragömma! Tidigare ikväll hörde jag Sally sitta och skrika som bara fan i sovrummet, går dit och ser att hon sitter och skriker åt någon insekt i taket (ser typ ut som en gräshoppa? kanske är en gräshoppa?), helt förtvivlad över att inte nå den. Kattmamma som man är så rycker man ju in och försöker hjälpa till, tyvärr var jag liiiite för kort för att nå hela vägen men vi gjorde ett ärligt försök! 
 
Ja det är det jag gjort sedan jag kom hem. Träffade Aida och tog en fika med henne efter jobbet vilket var mys. Hade utöver det en kickass dag på jobbet så måste säga att det här var en farligt bra måndag. Najs!
5 kommentarer »
Maria

Vilka underbara bilder. Dom var fina att se innan man ska sova. Ha det bra godnatt.

Svar: Puss! <3
Aina Lesse

anonym

Hade den långa ben så var det en "harkrank" har hjälpt mina katter ta dem ..de kommer in vid denna tiden :)

Svar: Tror den var lite grön, därför jag trodde gräshoppa ;)
Aina Lesse

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Alltså första bilden, hahaha! Du är med dina katter som jag är med min hund ungefär. Helt underbart! :D

Svar: Man vill ju göra ALLT för sina älsklingar även om det innefattar att jaga insekter på kvällarna haha! ;)
Aina Lesse

Erika

Vad söt den sista bilden är :)

Sandra Rosén Dahlgren

Ha ha älskar katter (och djur i allmänhet), dom är så knasiga och roliga :D! Bilden på Kattis bakom kudden är ju bäst :)!