Pressar

 
Pressar verkligen ur det sista jag har av semestern och har lyckats ta mig ut till landet med Torun och katterna, känns dumt att sitta inne i stan och häcka sista dagarna innan jag börjar jobba. Katterna har för första gången i sitt liv vara "ute", på framsidan av huset har min kusin byggt ett kattsäkert nät som man kan på och av, så katterna får vara där. Dom ÄLSKAR det, sitter ute och bara sniffar på vinden och jagar insekter, gulligt! Det är SÅ mysigt att vara här och veta att man ska vara här i flera dagar, känns typ overkligt att JAG (och min moster) har ett så fint hus. Sjukt! Nästa sommar vill jag typ bosätta mig därute minst 1,5 vecka och bara mysa runt med katterna. 
 
Nu ska vi iallafall dra igång grillen och käka middag och inviga nya altanen på baksidan, hurra!! Har köpt med oss sååå mycket grejer att grilla och massa marshmallows så kommer abolut inte gå hungriga den här helgen. Skönt!
5 kommentarer »
Maria

Vad härligt för kissarna och dej. Ha det mysigt.😊😻

Josefine

Vad härligt det ser ut, och vilken lyx för katterna!

JoTjenaMors

Såg att du grilla på altanen. Eftersom glöd är väldigt förrädiskt och kan pyra länge. Ställ grillen på på en blöt matta när du skall grilla.. Typ liten dörrmatta eller badrumsmatta. Ett litet tips bara. Ha det så mysigt på landet. Ser soft ut :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vad kul att katterna fick vara ute lite också :D

Erika

Njut så mycket som du kan :)