Sally 3.0

 
Var och hämtade hem den där spegeln jag skulle sköpa från Blocket ikväll med min kusin. Det var fan tur att han var med för den var verkligen skitstor och svintung. Läste att den vägde 20 kilo och tänkte först, äh det där kan jag bära själv, 20 kilo har jag ju lyft förut? Men så kunde min kusin tack och lov följa med och hjälpa till, annars hade jag verkligen inte klarat det. Den var så stor att den knappt fick plats i bilen, fick stitta med fällda framsäten och baksäten typ hlft över mig, inte alls bra men vi klarade det! 
 
När jag kom hem nu och kunde inte hitta Sally hur mycket jag än letade. Hörde någon jama lite då och då och det lät lixom som att hon kom innifrån väggen, skitkonstigt. Hittade henne tillslut högst upp i garderoberna. Dit har dom aldrig lyckats klättra till innan så det är tydligen ett nytt ställe dom hittat. Dom klättrar alltså först upp på dom där första hyllorna som en repstege, sen vette fan hur dom lyckas ta sig upp efter det, ser skitsvårt ut! Fick klättra upp och plocka ner henne, för ner kom hon inte själv. 
 
Annars då? Har bara målat en lucka på garederoberna, fortsätter kanske lite ikväll eller så gör det jag det imorgon efter att jag varit och fyllt på fransarna hos Anki. På torsdag åker vi ut till landet och är där ett par dagar, katterna ska med. Ska bli så mysigt! Ciao caio, nu ska jag äta!
3 kommentarer »
Maria

O vad fin hon är. Katter är så roliga för dom är så nyfikna och vill vara med överallt det gillar jag. 😻😽

Erika

Vilken kläder apa :)

Sofia

Så söt hon är :)