Spotty

 
Igår efter jobbet blev det en spontan sleepover med Torun hemma hos mig. Hon skulle börja jobba tidigt i Solna idag så vi passade på och hängde igår så hon hade nära till jobbet idag, värt! Var på så fruktansvärt dåligt humör igårkväll och typ började känna mig sjuk och yr och fick ont i hela kroppen men det räddades upp med lite mat, bra häng och värktabletter så nu mår jag bra igen. 
 
Nu när jag skulle få sovsällskap så fick jag äntligen anledning till att byta ut mina sänkläder och få använda mina nya prickiga som jag köpte för någon månad sedan men inte använt än. Så nöjd, sov galet gott i dom och det gör jag verkligen inte i alla påslakan och sängkläder, har ett från Ikea som är lite glansigt på något vis och är hemskt att sova med. Men inte det här, jackpot på prickarna!
4 kommentarer »
Linnea4ever

Så fint! Kommer ihåg att du visat det förut, varifrån köpte du det?

Maria

Vet du att många har en kristall liggande på fönsterkarmen det ska ge bra vibrationerna och dom är ju så vackra. Finns nog kvar den där affären i gamla stan. genomskinliga är dom och ja många menar det är mycket positiv kraft i dom.

Erika

Mysigt :)

Alicia

Snyggt!