Star

 
Ååååh!!!! Näe det måste bestämt vara mens på gång, är så jävla arg, sjuk har jag också blivit OCH ett munsår är påväg. Har en extremt högsensitiv dag idag och kan lixom inte ens sitta i samma rum som någon som sprider negativitet för då svämmar jag typ över. Fy bara fy!! Trots att jag kände mig sjuk imorse så åkte jag in till jobbet och jobbade till lunch men nu är jag hemma igen, hade en halvdag att kompa ut så tog den idag, lika bra eftersom jag var arg som ett bi och så jag slapp smitta mina kollegor. 
 
På vägen hem tyckte jag synd om mig själv så jag gick förbi Mac och köpa en ögonskugga jag velat köpa sedan jag och Frida var i USA. Frida köpte en därborta som jag typ lånat varenda gång vi fixat oss tillsammans för den är så snygg. Tänkte köpa en likadan men hittade en annan som var lite liknande fast mer lila och mindre brun. Har verkligen börjat gilla lila ögonskuggor sista tiden, så så så så snyggt!! Slängde på lite av den ovanpå den bruna skuggan jag hade på mig idag och satan vad snygga dom var ihop! Heter Star Violet om ni vill ha samma.
 
Nu ska jag stänga av min mobil och sova en stund med katterna så att jag kanske vaknar upp lite friskare och lite gladare. Ska träffa Torun ikväll och vi ska till Rålis och kolla på Burnt Out Punks, det längtar jag till - perfekt fredagsyssla!
5 kommentarer »
Josefine

Gud så snygg färg på ögonskuggan!

Maria

Ja vad fint. Hoppas pälsklingarna mår bra. Ha kul i kväll. Kramis. 😊😇

Erika

Fint :)

Nathalie

Har du provat kollodialt silver på munsåren?
Fick det tipset av en vän och sedan dess baddar jag alltid när det börjar pirra och det har inte blossat ut i hemska och smärtfulla blåsor sedan jag fick det tipset. Finns på välsorterade hälsokostaffärer och nätbutiker.

Anonym

Kan inte du snälla gå till någon som kan hjälpa dig fixa ögonbrynen? Du skulle bli såå mkt snyggare då