Tandångest

 
Aaaaaagh!!! Imorgon är dagen här för mitt första ingrepp kring min renovering av min mun!! Har knappt ens vågat tänka på den 9 augusti under sommaren för att jag är så nervös men nu imorgon är dagen ÄNTLIGEN här så jag får skiten överstökad! 
För er som inte vet vad jag håller på och gormar om just nu så ska jag alltså till tandläkaren imorgon för att skära bort tandkött. Jag ska göra en liten renovering av min mun och ta tag i något jag retat på mig länge - mitt stora tandkött och mina små tänder. Ska alltså skära bort lite tandkött imorgon och om några veckor ska jag förlänga framtänderna och dom två tänderna brevid framtänderna.
 
Det handlar ju bara om någon eller några millimeter mindre tandkött och längre tänder men det är en big deal ändå, tror det kommer att synas ganska mycket. Bara nu när jag satt och lekte lite i Photoshop så blir det ju väääärldens skillnad bara man drar upp tandköttet lite, tycker jag iallafall! Jag måste tills imorgon lixom veta hur jag vill att mina tänder ska se ut och jag har verkligen ingen aaaaaning, kommer vara vaken under operationen så jag kan säga till och vara med och bestämma hur jag vill att dom ska skära men kan misstänka att jag kommer att ligga där med total panik och inte alls kommer vara i skick för att ta några bra beslut. Uuuuuh!!! Svårt!!
3 kommentarer »
Maria

Vad bra det blev. Jag ska till formavita någon dag och fixa läpparna. Dom verkar jättebra. Kram.

Maria

Jaha när jag såg bilderna var inte din text där. Ok lycka till det kommer gå bra.

Erika

Tycker att din mun ser fin ut :)