TV-spöket

Vet inte vad som hände med mittenbilden, sött - NOT! Var tvungen att kompensera dom andra två snygg-bilderna
 
ÅH! Jag blir så glad. I princip sedan jag köpte min nya tv till vardagsrummet i vintras så har det varit krångel med den. Hade alltså en TV på samma ställe där allt funkade fint fint men sedan nya TVn kom så har allt bara ballat ur. Nya TVn funkade faktiskt ett tag någon gång i våras där men sen har det lixom bara blir sämre och sämre och tillslut slutade kanalerna helt att funka. Dom på ComHem har seriöst tipsat mig om ALLT, under den här tiden har dom fått mig att köpa en ny antennsladd, en ny HDMI sladd och en ny modul helt utan att något av det har fått det att funka. Blir så jävla lack!!! Måste ha blivit över 1000 kr i bara sladdar och skitsaker som jag inte ens har användning för, ni fattar ju hur frustrerad jag blir! Tycker att dom iallafall kunde bjuda på någon ny kanal eller något som kompensation men nähe!
 
Nu skickade dom enTivo-box till mig i veckan utan att den funkade men idah äntligen så skickade dom någon sladd som fick det att fungera, äntligen!! Har typ inte kunnat kolla på tv ordenltigt (i vardagsrummet) hela 2017, snark bara! En av alla människor på ComHems kundtjänst sa att han aldrig hört eller varit med om någon som haft så mycket krångel med sin tv, krångel som inte heller hör ihop med varandra. Jag sa som det är, att jag tror att det är spökena som krånglar runt med min TV. Så har det nämligen verit hela mitt liv, vart jag än har bott så har det varit något oförklarligt krångel och konstigheter runt TVn. I förra lägenheten stängdes den av och sattes på och byttes kanaler och höjdes och sänkes volym på Tvn konstant hela tiden. Vet inte om han på kuntjänsten köpte min teori men jag håller fast vid det, måste vara spöken!
 
Nu ska jag iallafall parkera mig i soffan och kolla på TV resten av kvällen. Hurra!
3 kommentarer »
Ainas Mamma

Du kanske har fått ärva mormors tv-spöken? Minns du att det alltid, alltid var krångel med tv-apparaterna?

Maria

Säg högt att dom får låta teven vara ifred. Sånt funkar för mej. Händer också vissa saker hos mej. Gillar jag det inte säger jag ifrån. Prova !

Erika

Hahahaha