Klar

 
HEJ! Jag lever!! Efter två heeeeela dagar i sängen känner jag mig faktiskt bättre, äntligen!! Kom precis ut ur duschen, har inte duschat sedan i..... LÖRDAGS, helt galet men har inte haft ork eller haft ett luktsinne som drabbats av mitt eget smuts. Lite brun utan sol på det och jag till och med känner mig rätt fräsh, najs, trött man blir på att vara sådär sjuk-smutsig som man kan bli. Blä!
 
Idag har jag iallafall jobbat hemifrån och fått lite gerjer fixade, känns skönt! Imorgon ska jag tillbaka till jobbet tänkte jag men eftersom jag fortfarande har rätt ont i halsen, är snorig och har lock för båda öronen så tror jag att det hade varit att push it lite för mycket att gå till jobbet idag, men imorgon, wohoo! Håller på och krypa ur skinnethär borta av rastlöshet nu, att vara sjuk är typ bara "mysigt" i typ en dag, sen brukar jag känna mig ganska klar. Nu är jag klar!
 
 
6 kommentarer »
Erika

Vilken fräst och fin bild på dig :)

Svar: Tack!! :D
Aina Lesse

Anonym

Hallå det går inte att trycka på "nästa sida" på din blogg och läsa äldre inlägg från datorn! :(

Svar: Vad mysko! Det funkar för mig :o
Aina Lesse

Maria

Får jag fråga hur din mamma mår? Vet ej om du nämnt hennes namn hoppas allt ok?

Ainas mamma

Hej Maria! Jag mår toppen tack, vad gullig du är som frågar! Träffade Aina en snabbis i söndags vilket var mysigt :) Hoppas allt är fint med dej!

Maria

Nej tyvärr pappa dog i juli. Min livs värsta sorg. Han opererades och det gick bra men orkade inte komma igen utan dog på rehabilitering. Stor kärlek stor sorg. Nu är både mamma och pappa borta. Det kommer ta tid att må bättre. Vi bodde så nära varandra och jag saknar han fruktansvärt mycket. Var pappas flicka hela uppväxten.ja så är det. Hoppas du har det bra och vad mysigt du och aina har det när ni träffats. Kramis.

Svar: Åh Maria vad ledsen jag blir av att höra det. Tänker på dig, kram <3 <3
Aina Lesse

Maria

Men bli inte ledsen han finns i mitt hjärta. Och jag tror man kommer till en bra plats. Kram till dej fina. 😊😇