Värsta just nu

Oooooh den här dagen, vet inte om det är så att jag kommer att få mens snart eller något men idag har jag verkligen varit extremt lättretad. När jag är på det här humöret brukar jag oftast må bättre av att skriva av mig såhär nedan följer en lista på dom tre saker som jag tycker är töntigast / stör mig på mest just nu. Och i vanlig ordning kommer någon säkert bli sur nu men du kan vara LUGN, bara för att jag inte tycker att allt är ballt betyder det inte att det jag tycker är någon sorts fakta. Alla tycker olika och såhär tycker jag: 
 
- Jag har hela min filtrerade inkorg typ full av randoms som skriver till mig och frågar om dom "får fråga en sak?". VARFÖR FRÅGAR MAN DET?! WHY?! Om man nu tänker att man bara har EN fråga att ställa till någon, då har man ju redan bränt den frågan med att fråga om man får fråga?! Så JÄVLA DUMT. Och varför försöker folk leka artiga och fråga om dom får fråga, så konstigt. Jag har inget emot att folk frågar mig saker, för guds skull, fråga på, men fråga inte om du får fråga, helt onödigt slöseri med tid och användandet av dom små musklerna man använder i fingrarna när man skriver. Fråga på för fan!!
 
 
 
- Kings and queens. Killar och tjejer som är ihop och typ kallar varandra för sin "King"/"Kung" och då motsvarande Queen. Jag vet egentligen inte så himla mycket kring det här fenomenet mer än att jag typ sett att par från typ Ex on The Beach eller liknande tatuerat in matchande King & Queen tatueringar med sin partner och att det typ finns olika matchande tshirts och hoodies och mjukisbyxor med samma text. Såg även på Tinder när jag svepte runt att en kille hade som en av sina bilder ett sånt där härlig quote med snirklig text "A King can always spot a real Queen", fick typ gåshud och kväljningar av tönteri och lök-döden. Skulle min framtida kille föreslå att vi gör matchande tatueringar eller köper matchande mjukiskläder med King&Queen text så kommer jag göra slut, tro mina ord. 
 
- Folk som ber att få snapchatfilter bortredigerade från sina bilder. Det här fenomenet stöter man nog inte på så ofta om man inte är med i olika "tjejgrupper" på Facebook vilket jag är. Folk brukar be om hjälp att få bort filter från snapchat med olika hundöron och kattnäsor och blommor i håret. Har två funderaringar kring det 1. Många av filterna gör att man ser sviiiiiinkonstig ut i resten av ansiktet också, lixom ändrar näsan och ögonen och formen på ansiktet och när tex kattöronen är borta ser man bara ut som en jäkla alien. 2. VEM FÖRSÖKER DU LURA? Jag vet att vissa filter gör en svinsnygg, det är fusk att beskära bort kattöronen eller blommorna på huvudet och låtsas som att det är en vanlig selfie utan filter. FUSK!! + att ingen kommer att känna igen dig i verkliga livet om du ska hålla på och ha filter på alla bilder som existerar på dig, blir ju bara superkonstigt. 
5 kommentarer »
Siri

Hahaha! Älskar dom här listorna!

Siri

Hahaha! Älskar dom här listorna!

Svar: Bra! Haha!
Aina Lesse

Maria

Ja ibland har jag dagar då jag retar mej på vissa saker. Tränar man hårt ett pass mår man så mycket bättre efter det.😊

Erika

Mycket som man stör sig på här i världen...

Frida

Jag tror vi skulle bli bra vänner du och jag.