Warming

Hola och godmorgon!! Vaknade tidigt för att jag hade satt alarm kl 09 för en Tradera-auktion jag verkligen inte ville missa, vann den så det var värt det! Har köpt 8st gamla tavlor att ha till mitt nya tavelväggsprojekt, men mer om det i ett annat inlägg haha. Känner mig inte alls så bakis idag (men det brukar ju ofta smyga sig på på eftermiddagen) och är pepp på en hemmasöndag med katterna! MysB

Hade så kul igår! Först inflyttningsfest hos Erik i hans nya egna lägenhet (som han gjort så mysig) och sen var jag och Frida på Natten på Nobelberget. Ni som varit där, visst är det fint? Natten leverade verkligen igår igen, exakt lika kul som förra gången. 

Här är några bilder, kände att jag var tvungen att bjussa på den där dubbelhakan. Haha! Hörs sen!

3 kommentarer »
Maria

Hej alla glada kul med fest ha det bra.

Erika

Härligt :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom {drogunduspellcaster@gmail.com}