171217

 
Vilken julstökarhelg det här har varit ändå, helt enligt planerna! Som jag skrev hade jag ju som deadline att ha köppt alla mina julklappar innan helgen är slut och det har jag lyckats med, heja mig! Upptäckte till min fasa idag att jag endast ägde ett endaste omslagspapper och att det var SKITFULT, asså katastrof-fult. Man blir lixom besviken på presenten bara av att se omslagspappret, inge bra, så köpte mig lite snyggt svan-papper med glittrigt rosa presentsnöre. Mycket nöjd!
 
Utöver det har jag också gjort julkolor för första gången. Kolor är en grej jag alltid trott är skitsvårt att göra men det var ju lätt som en plätt så nu vill jag bara göra fler och fler med olika smaker. Ikväll blev det med polkakross och nästa omgång jag ska göra ska vara med ckolkad och halvssalt, kul! Bakar mindre än en gång om året så det här kändes verkligen superkul och superambitiöst på samma gång. 
3 kommentarer »
Maria

Gillar kolor men vågar inte äta pga en gång tanden sabbades. Trist men så är det.

Anonym

Kan du inte dela receptet på polkakolan? Ser svingod ut!!

Rebecka

Ska du ge kattröjan till dig själv, jag hade inte kunnat ge bort Den utan att vara alltför avundsjuk (; Den hade jag velat ha haha!