Done!

 
Tänkte att jag skulle visa er resultatet av vattenläckan och renoveringen dom gjorde av min toa. Tadaaa! Visst blev det fint!
 
Det uppstod alltså en vattenläcka i mitt hus här om veckan vilket gjorde att dom var tvugna att knacka loss och byta ut mitt toagolv, kul för mig eftersom min toa såg rent ut sagt för tjaskig ut. Hade även en stor golvbrunn där inne som typ täckte upp hela golvet och luktade avlopp men nu är den borta. Som en bonus bytte dom även ut toan också när dom ändå var igång, och jag kan säga att ingen är nöjdare än jag! Min förra toa fick var så gammal att man lixom fick vänta närmare 5 minuter mellan gångerna man kunde spola för att den tog så lång tid att lixom ladda om och fyllas på med vatten igen. Bajsar man och man har någon hemma är det ju kört, man måste typ bomma igen toan i minst 5 min för att kunna spola igen så att ingen obehörig kommer in och få se något otrevligt, för det var även extremt dåligt sug i den förra. 
 
Näe win win win för mig, är så nöjd! Heja nya lilltoan!
8 kommentarer »
Josefine

Hur ser din stora toa ut? Har vi fått se den nån gång?
Tycker som nån annan skrivit på ett tidigare inlägg att hyresvärden skulle ha bytt handfat också 👼

Helena

Vilket lyft! :D Men ja precis, handfatet nästa! ;)

Angelica

Jaaaa undrar oxå hur det andra badrummet ser ut? Du visar mkt hemma bilder så hade vart kul å se allt 😊

Maria

Vill gärna se stora badrummet. Tack.

Camilla

Finns det ett stort badrum också, eller har du bara duschen på ett annat ställe? Kan inte minnas att du har visat din dusch.

Sofia

Riktigt fin förändring!

KRISTINA

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster @ gmail]
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.

Bitman

Mycket bra!