Fly!

 
Jo men här står jag bland kaklet och är fly förbannad. Varför ska allt jag gör bli så jävla krångligt och omständigt? Eftersom jag tokvägrar ha någon annan färg än vitt på nya toagolvet och min hyresvärd endast erbjöd grått så tog jag saken i egna händer och köpte eget kakel, eller klinkers som det tydligen heter. Hittade ett bra på Bygghemma och tog mig till deras butik efter jobbet för att köpa det, på vägen dit gick jag fel TRE GÅNGER och när jag väl kom fram är deras butik inte en butik utan ett showroom där dom inte sålde en endaste jävla grej. Blev så irriterad att jag höll på att dö!!!!! VARFÖR KALLAR DOM DET FÖR BUTIK NÄR DOM INTE SÄLJER ETT SKIT?! Var pisskissnödig och hade typ 4% kvar med batteri på mobilen men gav inte upp och krigade mig till Bauhaus ute i Bromma för att göra ett nytt försök. Trots typ inget batteri på mobilen så ägnade jag de sista procenten på att skriva ett argt meddelande på deras Facebooksida där jag bad dom ta bort infon om att dom har "butiker" när det i själva verket är SHOWROOMS, alltså S-H-O-W-R-O-O-M-S inte B-U-T-I-K-E-R!!!!!!
 
På plats på Bauhaus hade dom iallafall mitt kakel men där lyckades min mobil ladda ut så jag kunde inte föra över pengar och betala, och eftersom kaklet var så tungt kunde jag inte åka hem med det heller så var tvungen att boka en taxi, vilket jag inte heller kunde utan mobil. Ett jävla krångel bara, med kissnödigheten från helvetet också. Tillsut lyckades jag få låna en laddare så jag kunde få några procent batteri så jag kunde betala och åka hem, pust alltså!! Jo men hur var er dag?  
 
5 kommentarer »
Frida

Har gjort samma misstag och åkt till bygghemma i tron om att dom ska ha grejer på plats! (var också ute efter klinkers då och blev väldigt besviken.) Dom måste ju göra nåt fel eftersom man får intrycket av att det skulle finnas på plats? Jaja sämsta spenderade tiden iaf.

Ainas mamma

Kära hjärtat! Tur att du kom hem med kakel till slut!

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

Malin

Hej,

Jag måste bara fråga, ställer du upp din kamera och tar kort på dig själv i affärer och på gatan? Man ser ofta att du står med mobilen och tar bilden. Känns det inte lite knasigt?

Svar: Japp det är precis det jag gör haha! Har gjort så i så många år nu att jag knappt tycker att det är konstigt längre, men jo det är absolut lite knasigt.
Aina Lesse

Filippa

vart är den fina jackan ifrån P? :) <3