FYI

I veckan sköljde någon sorts dödångest-våg över mig. Det är knappt så att jag vill skriva om det här men nu gör jag det ändå. Som väldigt många märkt och kommenterat så har jag gått ner väldigt mycket i vikt det här året, speciellt senaste veckorna har jag verkligen bara rasat ner utan att jag gör något speciellt. Jag vet med mig att så fort jag mår dåligt, är ledsen, stressad, orolig eller har ångest så slutar jag äta, inte för att jag vill utan för att min kropp fungerar så av någon anledning, så har det varit så länge jag kan minnas.
 
I början av det här året började jag ju jobba på Lyxfällan och jag har under hela den här tiden härlett min viktnedgång till att jag varit stressad på jobbet och att stressen fått mig att tappa aptiten. Jag hade en otroligt elak chef/producent för det projektet och hon bröt verkligen ner mig totalt. Har faktiskt aldrig träffat en sån utstuderat elak manipulativ människa, på en helt ny nivå av psykisk-mobbing eller vad man ska kalla det? Hon gick bland annat runt på kontoret och sa att hon räknade ner dagarna tills jag skulle sluta och att hon skulle slippa se mig, vem gör så? Speciellt som chef?! Jag har aldrig känt mig så dålig och värdelös i hela mitt liv som jag gjorde under hösten, mitt självförtroende var så nedbrutet att jag trodde att jag aldrig skulle kunna få ett jobb någonsin igen, att jag lika gärna kunde gå och lägga mig under en sten eftersom jag ändå var så värdelös och bara förstörde för alla andra. Jag mådde så dåligt och var så utbränd mot slutet att jag inte ens kunde höra någon nämna mitt namn eller en mobil ringa med samma ringsignal som mig (har iPhones standard som alla har) utan att få rå-ångest och börja gråta, jag var så rädd för att ha gjort något fel och att få skäll. Hela min kroppshållning började nästan ändras, satt som en liten hopkrupen boll mot slutet och hade alltid armarna kramandes runt om min egen kropp på något vis vilket jag lixom antar att jag gjorde på något vis för att skydda mig själv? Hade aldrig haft panikångest innan eller riktigt vetat vad det innebar men under hösten började jag få panikångestattacker vilket jag även kopplar ihop direkt till situationen från jobbet.
 
Jag borde ha sjukskrivit mig på en gång när det började eskalera men jag var så rädd för att inte få ett jobb i framtiden att jag inte vågade sjukskriva mig, det är en så tuff och liten bransch där alla känner alla och jag var livrädd att hon skulle förstöra för mig i framtiden så jag bet ihop och kämpade på varje dag. Jag vet inte hur många gånger jag låste in mig och grät på toa eller hur många gånger jag tänkte att jag bara skulle fly från kontoret, skita i min jacka och mina grejer och aldrig komma tillbaka. Men jag gör inte sånt för jag är ingen quitter och jag ÄR bra på mitt jobb, oavsett vad hon försökte få mig att tro. Helt sinnessjukt att sånna människor får sitta kvar på sin position när dom har satt i system att bränna ut nya medarbetare vilket är något jag fått höra nu i efterhand, att hon gör sånt, det är så hon jobbar och är. Det är allmänt känt att Lyxfällan är en hemsk produktion att arbeta i (både på grund av Patriks beteende men lika mycket på grund av producentens beteende) på samma vis som alla i branschen vet att man inte ska jobba på Äntligen Hemma på grund av Martin Timell. Nu vet jag det, the hard way.
 
Första bilden är från Indien i Januari och den andra är tagen precis just nu, exakt samma kläder och helt oredigerat. Ja ni ser ju, till och med halsbandet sitter löst?! Vet inte ens hur mycket jag gått ner men minst runt 20 kilo.
 
Det känns som att folk tror att det är okej och shysst att kommentera ens kropp bara för att man gått ner i vikt. Jag har också varit en sån som tänkt så innan, att smala inte kan bli sura för att man säger att dom är smala eftersom smal är snygg-idelaet och att alla vill väl vara smala? Men jag har tänkt om. Jag blir så otroligt obekväm när någon kommentarer hur jag ser ut nu, dom säger det ju ofta på ett snällt sett som att ”Shit vad du har tränat det här året”, men jag vet inte vad jag ska svara? Tack? Nä, känner inte att jag kan säga tack när det egentligen handlar om att jag mått dåligt. Nu på sista tiden har jag till och med fått höra att jag ser hemsk ut, att jag ser helt insjunken ut i ansiktet och att man måste skärpa mig typ. Det är lätt att säga, ”ät bara”, men det är inte så lätt. Jag älskar mat och åt seriöst som en fullvuxen man förut medan jag kanske äter mindre än hälften nu, det är lixom som att jag gjort en gastric bypass, jag blir supermätt superfort, det tar bara stopp. 
 
Jag har i mitt huvud skyllt på att jag ätit dåligt pga stress hela året och att min magsäck krympt men senaste tiden har folk från olika håll börjat bli oroliga påriktigt vilket fått mig att börja bli orolig jag med. Jag har inte skrivit om det här eller velat prata med någon om det, inte med mina vänner eller familj heller för att jag får sån otrolig ångest av att ens tänka på det här och pratar jag om det känns det som att det kommer att hända. Jag är jordens mest oroliga människa, jag är inte hypokondriker men jag är pessimist och förväntar mig alltid det värsta oavsett scenario. I mitt huvud är jag nu döende, jag har inbillat mig att jag har en tumör i mig mage som gör att jag inte kan äta och den tanken håller på att få mig att gå sönder av oro och ångest. I flera veckor har jag tänkt på det här varje dag men jag har har för mycket ångest för att göra något åt saken. Här om dagen castade jag en kille som av en händelse jobbade på en sån där doktorsapp och utan att jag bad om det så gav han mig spontant en rabattkod för gratis läkarbesök med den där appen, det + att jag råkade se ett inlägg på Facebook från en tjej som hade hittat en stor tumör i hennes mage som hon tydligen hade haft i 10 år utan att veta om det eller haft några symptom fick mig att få panik och jag bröt ihop på jobbet, det var lixom droppen, i mitt huvud kändes det lixom som alla pilar pekade på att jag måste ta tag i det här - NU.
 
Så, nu äntligen ska jag till läkaren den 29e december för att ta massa prover. Är totalt livrädd över det här läkarbesöket och fasar för dagarna jag ska gå och vänta tills dom ringer och har fått provsvaren. Fy sån ångest!!! Men okej, då vet ni hur läget ligger till, har känt ett tag att jag har behövt skriva av mig om det här då så himla många frågat och spekulerat. Jag vill också säga att jag verkligen verkligen inte vill att ni som läser det här spekulerar högt eller kommenterar olika förslag på vad det kan vara för något som ligger bakom det här, det ger mig bara mer ångest och oro och jag orkar inte det. Har inte ens Googlat symptomen själv så låt bli att göra det ni också eftersom oavsett vad man Googlar så säger Google att man ska dö typ, vill inte höra det just nu. 
 
Nu håller vi tummarna att det här blir bra, gör det ni också för min skull snälla <3 
33 kommentarer »
Jessica

Fy vilket jobbigt/tråkigt (hoppas du förstår hur jag menar) inlägg att läsa, håller tummarna för att det inte är något allvarligt ❤️ Sköt om dig och god jul!

Anonym

Hej Aina, jag vill bara skicka en kärleksfull kram! Jag har själv mått likadant pga olika anledningar och efter ett tag blev jag så arg på Gina Tricot för att dom hade sån dålig kvalite på trosorna som bara blev sladdriga och stora. Tills en bekant stoppade mig på gatan och sa att hon sett för många tjejer hamna i ätstörnings-träsket. Då insåg jag att det var jag som var mindre, det var inte alla mina kläder som av någon magisk anledning blivit för stora! Det var 12kg som försvunnit utan att jag ens försökt tänka på min mat. Lägg därefter till ALLA som på något sätt skulle kommentera ens kropp... Det jag vill säga är att du är fin hur du än ser ut och jag hoppas att du MÅR bättre snart, det är det viktigaste ❤️

Cornelia

Åh fy stackars dig vilken hemsk höst du har haft! Inte konstigt om det "bara" är pga det du gått ner i vikt, jag pendlar också i vikt beroende på hur jag mår. Menar inte att förminska din oro för det är såklart inte hälsosamt att gå ner så mycket så fort dessutom ofrivilligt. Menar mest det som lugnande, att kanske när du börjar må bättre så äter du normalt igen. Äter man mindre och mindre så krymper magsäcken (går väldigt fort) så att du inte får i sig samma mängd som förut är inte heller konstigt. Opererades för ett benbrott för ett par år sedan och åt inte ordentligt på två-tre dagar och bara på den lilla tiden så krympte magsäcken och det tog tid innan jag åt normalt igen. Bra att du kollar upp det iaf, det är ju alltid skönt att få sånt kollat ordentligt, hoppas det inte visar något och att du kan slappna av och börja må bättre fort ❤️

Malin

Det är inte alls konstigt att du känner som du gör. Du har kämpat på det bästa du kan. Men nu ska du få hjälp och det ät jättebra att du har läkartiden. Stor kram till dig Aina. Du är en fin och vacker person.

Sanna

Jag hade en tid för ett par år sen när jag mådde dåligt, gick också ner i vikt för jag hade noll lust att äta och blev precis som du säger mätt direkt. Och jag lever typ för mat så det var sååå olikt mig.
Var också jätterädd och trodde jag skulle dö, men när jag mådde bra igen kom matlusten tillbaka. Oro och stress påverkar kroppen så mycket. Det blir en ond cirkel när man först mår dåligt och sen dessutom börjar oroa sig ännu mer för ATT man mår dåligt. Det tär otroligt mycket på en att på riktigt gå runt och tro att man ska dö. Känner verkligen med dig för jag vet exakt hur det känns! Bra att du går till läkaren så du kan få svar.

Maria

Vad hemsk den där människan på jobbet var. Jag skulle gått till facket. Hom har ingen rätt att behandla dej så. Jag själv råkat ut för ofredande av man då jag låg hemma några dar o mådde inte bra. Men du vi kommer igen. Och låter oss inte gå under.Ta nu hand om dej och ha en fin jul med katterna. Kram.❤😻

Linnea

Skickar en stor kram!

Cecilia

Vill bara skicka kärlek och omtanke till dig.
Fyfan va tufft du måste haft det. Du förtjänar så mycket bättre.
Se till att ta hand om dig och ta inte ut något "i förskott".
Att oroa sig är att lida 2 gånger. Så försök (jävligt svårt dock..) att bara vila och omringa dig av positivitet och kärlek. Ta en paus!
Stora kramar <3

Anonym

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: {drogunduspellcaster@gmail.com}
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler

Anonym

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: {drogunduspellcaster@gmail.com}
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler

Anonym

Elaka osäkra kvinnor som trycker ned andra är fruktansvärt. Förstår att det har varit vidrigt, och det är hemskt att du kände att du behövde stå ut så länge som du gjorde. Jag tror och hoppas att hon i slutändan får vad hon förtjänar.

Det kommer inte att vara något dödsbesked du får efter provtagningarna, det är nästan garanterat stressrelaterat. Bara att vara uppe i varv på grund av ångest, oro och rädsla gör att kroppen i princip äter upp sig själv - och det, blandat med att du har minskad aptit har gjort sitt. Är en fellow hypokondriker, så förstår dock din oro.

Kämpa på Aina, sätt dig själv först - alltid. Om du orkar, anmäl till facket eller till vederbörandes chef. Om inte, vårda din själ och var snäll mot dig själv och tänk på att karma kommer ordna allt.

Siri

Usch, vad hemskt att du blivit behandlad på det viset, ingen förtjänar det :( såna människor borde inte jobba med mänsklig kontakt överhuvudtaget..
Hoppas du mår bättre snart ❤️ Har följt den här bloggen i två år och tycker det är otroligt starkt av dig att skriva det här inlägget. Kram!

Emelie

Hoppas att du mår bättre snart Aina! ❤️❤️

Emelie

Hoppas att du mår bättre snart Aina! ❤️❤️

farmor

Imponerad av att du berättar här hur du känner dig och skickar en stor kram med önskan att all oro snart är över och att du mår bra igen! Stress föder stress som föder stress...osv i oändlighet. Bra att få besked!

Johanna

STOR kram till dig! Vilket äckel till människa du råkat ut för! 😟 Hoppas att du, trots allt, får en mysig jul med dina nära och kära 💗 Hoppas också att du lyckas koppla bort många oroliga tankar, skjut fram dom, se 29:e som ett datum att sikta på, för inget grubblande i förväg hjälper dig, det gör dig bara mer illa på vägen.. 💗

Helena

Åh! 💔 Kram! Tänker på dig finaste Aina och hoppas att allt ska ordna sig till det bästa! ❤️❤️❤️

Anonym

Hej Aina. Vill bara skicka en bamse kram.. har också gått igenom grejer som dig. Försök skita i folk som gör dig nere och fokusera på positiva grejer sätt på favvomusik i lurarna och ut på promenad d har hjälpt mej en del. Jag ber om ursäkt om jag på något vis sårat dig när jag kommenterade din viktnedgång jag menade aldri något dåligt vet att du nämnde innan att du vill ta tag i träningen men att d aldrig riktigt blev av.. det är inget illa menat. Du ska skita i folks tycke .. när jag va rundare kommenterade dom d när jag vägde som minst hånade dom mej och sa att d va äckligt . Man ska lyssna på sig själv och se vad man är nöjd med och se till att man mår bra. Ta vara på dig. Du är en toppen tjej och är en av d snyggaste jag har sett så You Goo Girl❤

🐭👴🏼

❤️❤️❤️

🐭👴🏼

❤️❤️❤️

Sofia

Fina fina du <3

anonym

Allt kommer att gå bra, vi håller alla tummar. God Jul och KRAM

Samantha Rogers

Du ar sa otroligt stark som oppnar upp och berattar om detta! Jag vet sjalv fran folk jag kanner hur mycket stress och daliga forhallanden pa ens jobb kan paverka ens halsa bade psykiskt och fysiskt, och manga jag kanner har som du rasat i vikt pga detta. Precis som dem kommer allt losa sig for dig och du kommer ma battre snart. Oavsett vilken vikt du ligger pa ar du en otrolig skonhet, båda utat och inuti <3

Matilda

Skickar en stor kram till dig <3

Matilda

Skickar en stor kram till dig <3

Anonym

Stor kram till dig ❤️ allt blir nog bra ska du se❤️

Anna

Som jag känner igen mig! Har varit på en likadan arbetsplats, där chefen var helt sjuk i huvudet. Jag stod på mig och var kvar alldeles för länge, men kan säga att den dagen jag gick in till chefen och sa upp mig är bland den bästa i mitt liv. Hans min! Priceless. Under lång tid hade han hoppats att jag skulle begå misstag så han kunde ge mig sparken (jag gjorde ju dock inga misstag, även om han gärna ville få det att låta så). Nu blev det istället jag som gav min arbetsgivare sparken ur mitt liv, och det var ingen hemlighet att jag slutade pga kass arbetsplats. Jag förstår absolut att du är orolig men stress kan ge i princip alla symptom som finns (blev själv utredd för både det ena och det andra, men konstaterades utmattning till slut). Mitt bästa tips är att läsa Elaine Eksvärds bok Härskarteknik. Tror faktiskt ingen bok förändrat mitt liv så mycket (och då har jag läst många!). Krya på dig. <3

Lina

Har själv haft stora problem med ångest under största delen av mitt liv. För mig blev det ännu värre när jag jobbade på ett ställe där jag vantrivdes. När jag väl bestämt mig för att sluta så blev jag utfryst av mina närmsta kollegor och baktalad av cheferna. Mådde så pass dåligt att jag blev sjukskriven uppsägningstiden ut. Min mage förstördes helt av detta och jag trodde precis som du att jag var döende. Tänkte att så dåligt som jag mådde inte kunde vara normalt. Efter många mindre roliga undersökningar och prover kom dem bara fram till att det var magkatarr som jag fått pga stressen. Först gick jag upp helt galet mycket i vikt. Har alltid varit kurvig, precis som du, men så stor hade jag aldrig varit i hela mitt liv. Sen utvecklade jag någon slags ätstörning istället och jag fick knappt i mig nån mat. Gick ner ca 12 kg och fick höra från alla att jag såg sjuk ut. Det konstiga var att jag njöt lite av att höra att jag var smal för första gången. Idag har jag ett jobb som jag ääälskar. Med livsglädjen kom också matlusten tillbaka! Nu är jag tillbaka på min normala vikt med några konsekvenser av mitt tidigare mående dock. Fick mina symptom utredda till ibs och jag får fortfarande magkatarr under stressiga perioder. Men överlag är allt mycket bättre. Tycker du ska gå och göra undersökningar om det känns bra för dig att kolla upp det. Kanske testa kbt eller något liknande för att prata med någon om din stesss och oro. Ta stöd från din familj och dina vänner som får dig att må bra. Försök ta det sakta fram med maten för att inte skapa stress kring det. Det kommer bli bättre om du ger det lite tid. Ta hand om dig!!!!

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Petra

Gud vad hemskt att det verkligen finns människor som kan få andra att må så dåligt! Inte rättvist alls och man blir ju mörkrädd. Hoppas du mår bättre snart, och att du själv faktiskt tänker att du är duktig på ditt jobb, som du skrev. Det ska ingen ta ifrån en alltså.. framförallt inte en sån liten människa som kan bete sig på det viset. Ta hand om dig! Kram

Caroline

Jag delar hemliga tårar när jag kommer ihåg hur min 7-åriga dotter frågar mig om hennes pappa kommer hem för månad som slutar familjen rundbordsmiddag på Grand-mums hus. Dess exakt två år övergav min man Anderson oss för en annan kvinna. Men jag lovade min dotter under sista Thanksgiving firandet att jag kommer att ge henne en oförglömlig present denna julhelgdag. Jag vet aldrig riktigt hur möjligt detta kommer att bli, för att min man tittar in i mina ögon och säger att det var över oss. han slutar hämta telefonsamtal och inga textmeddelanden. Jag älskar min man så mycket och för min dotters skull var redo att göra någonting för att få med sig mannen hemma. Jag vill inte svika min dotter. Jag berättade för min vän, hon introducerade mig till Dr.Oduduwa som också hjälpt henne att återställa äktenskapet kärlek och lita på med magisk kärlekspell charm. Jag tror aldrig på magi men jag har läst några kommentarer på nätet om spell-caster magics och Love-spells för att vinna tillbaka förlorad kärlek, jag gav det ett försök på grund av mitt fall behöver lösning. Jag skickar ett mailmeddelande till Oduduwa-e-postadressen som min vän gav mig (oduduwaspellcaster@protonmail.com). Tro mig, jag blev överraskad efter 2 dagars lunchdrömmar i luften, min man ringde mig på telefon att han är på väg hem, bara igår morgon kom min man knut på min dörr. det här är oförglömligt ögonblick i mitt liv och min dotter så bortglömd hoppa för att välkomna honom hemma. Jag använder detta medium för att tacka Dr.Oduduwa. Jag har en positiv uppfattning att detta kommer att hjälpa mina vänner här borta, som kan ha en slags liknande förhållningskris, få hjälp att återställa ditt äktenskapsförhållande. DrOduduwa en bra pappa med god förståelse i kommunikation, skicka Whatssap meddelande till oduduwa nummer: +2348109844548

Anonym

Bästa du!! Du är stark och håller timmarna för dig!!❤️

Andrea Maria

Hej vänner, Mitt namn är Adrea Maria, från Stockholm-Sverige. Jag är ny här på den här bloggen. Jag vet inte riktigt mycket hur sakerna fungerar här men jag har läst bra vittnesbörd om hur man återställer förlorat förhållande och att göra ett äktenskapsarbete online bloggkommentarer och jag vill också lägga till lite av Mitt eget livserfarenhet här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning på relationsproblem, som att komma tillbaka med ex-kärlekspartner, hur man räddar ett brutet äktenskap och hur man slutar skilja sig. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Det hände mig för några år sedan, efter att ha varit gift med min man Andrea, i mer än 6 år har vi inget barn av oss, jag kunde inte bli gravid efter så många års äktenskap. Detta var ett stort problem som jag hade med min man Anderson, han tror att allt hopp är borta och felet var att jag inte blev gravid, han bröt upp med mig på grund av det här problemet att jag inte kunde bli gravid, förklarade jag för honom och gjorde allt för att få honom att förstå att han skulle komma hem, jag besökte läkare för personlig rådgivning, jag vill ha min man tillbaka i mitt liv, jag älskar honom så mycket. Jag bad honom att återvända med allt, jag lovade honom och familjemedlemmar pratade med honom att problemet inte är att jag inte har ett barn men han vägrade. Jag förklarade mitt äktenskapsproblem till min bästa vän, en kollega på arbetsbyrån och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en Spiritualist Love-spell caster för att återvända till min man hemma och välsigna mig med livmodern. Jag har redan läst så mycket online om den här samma spellcaster mannen som mina vänner rådde mig att kontakta Dr.Oduduwa den stora herbalisten från en tropisk Sahara afrikana region, som kan hjälpa mig att lansera en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men Jag är den typ som aldrig gillade att tro på andlig kraft eller stavar, jag hade inget val jag gav det ett försök, jag skickar meddelande till Oduduwa privat kontaktadress stavningskanalen. Oduduwa berättade att han kan hjälpa mig, han försäkrar mig att det inte var något problem med mig att allt kommer att bli bra inom 7 dagar efter stavning och förtrollande böner tror jag och väntade tålmodigt på den sjunde dagen att komma eftersom jag inte kan vänta med att se mitt hjärta önskar bli sant. Oduduwa den andliga spellmaster kastade stavningen i luften, och gjorde alla andra stavnings charmar på min vägnar i sitt tempel vid midnatt.
Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, se Anderson min man ringde mig på telefon, jag blev så lyckligt förbluffad, jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min mans röst, vi hade en lång konversation och ber om ursäkt för mig. Han återvänder hem inom 7 dagar som Oduduwa har sagt det. Två månader efter att jag kände mig feberig, besökte jag familjen läkare för check-up, se jag var tre veckor gravid efter att min man kom tillbaka hemma.
Jag är så glad idag för att jag i förra månaden födde en pojke, efter många år i äktenskap utan att ha barn, lät Oduduwa en charmspell för att återvända min man hemma till mig och han förberedde en växtbaserad rotting, traditionell hjärnskakning medicin för att ge mig graviditet för att få ett barn.
Glädje och glädje i hjärtat är för mycket, jag lovade redan Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis om sitt bra arbete efter att resultatet har blivit framgångsrikt, det var väldigt enkelt och enkelt för mig att arbeta och följa Droduduwa-instruktioner. Det fungerar perfekt för mig utan några biverkningar. Jag har denna goda avsikt att dela med sig av de här goda nyheterna här, så att alla som har liknande äktenskap / relationskris kontaktar Dr.Oduduwa Love spell snabb lösning. kärleksspell återställer ex-kärlekspartner, kärleksspell för att stoppa skilsmässa, stava för att avsluta äktenskapet. Traditionella rötter och örter för att bota blodcancer
(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)