Julx3

 
Hej kompisar! God jul någon dag såhär i efterskott, eller är det god fortsättning man säger nu? Har dålig koll! Jag ber om ursäkt för tystnaden men jag har valt att vara lite offline under julen nu för att få ta det lite lugnt, har varit väldigt skönt och välbehövligt att pausa lite från allt. Är en sån typisk person som sitter på julafton och kollar in alla andra perfeka julbilder och julbord och fina julgranar och perfekt inslagana paket och blir stressad över hur kul alla andra har, så det var en typisk bra helg att "logga ut" ifrån faktiskt.
 
Har iallafall haft att par supermysiga dagar. På julafton var vi som sagt hos mamma, igår hos mig och idag hos min morbror julmat tre dagar i rad nu och jag ska erkänna att jag faktiskt inte lyckats bli trött på julmat än faktiskt, skulle lätt kunna fortsätta såhär i ett par dagar till känner jag. Gott, speciellt allt som har med kål att göra, kål är det bästa på julbordet tycker jag och mångai min familj också så jag har haft extremt många olika varianter av kål att smaka på i dagarna till min lycka. Tror dock att brunkål är godast ändå, det är fan bäst. 
 
Har också fått superfina presenter. Ska visa er i ett annat inlägg i dagarna, är väldigt nöjd! Hur var er jul? Ätit något gott eller fått något fint?
6 kommentarer »
Maria

Julen var jobbig utan pappa. Sen pajade digitalboxen till tv en jag väntar på en nu så jag har ingen tv en vecka framåt jag har otur. Vad fin bild på den. Hoppas nu du kommer må bättre och kram fina.😇😘😻

Kjell

brunkål är toppengott, speciellt med ett glas vodka till -
toppengott - OK lite skinka också HNY från Kjell...

Maria

Jag tycker mest om rödkål.

anonym

Men är katten svullen än ?

maria h

god fortsättning säger man nu ju,julen var jobbig utan pappa annars var julafton sämst för då var vi bara hemma och igår annan dag jul då va vi i stockholm så då var de bästa av alla tre jul dagarna,allt på julbordet är gott,fina saker har jag fått...kål finns aldrig på våra julbord.

KRISTINA

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster @ gmail]
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.