Babylax

 
Hola!! Har kommit på att jag vill bära allt som är lite avlångt och tungt som jag bär Sally, typ som en bebis på ena armen. Gjorde det senast nu precis när jag hade varit och köpt mig en halv lax, kom på mig själv att jag bar den sådär ömt som om jag höll en ömtålig bebis eller kattbebis, men jag anatar att laxen också förtjänar lite kärlek såhär i sista sekund. Ikväll är den stora gravarkvällen här hemma, egentligen ska det ju vara lätt som en plätt att grava lax, typ bara lägga den i en påse med lite kryddor men för mig har det alltid varit väldigt krångligt varje år av någon anledning. Förra färra året stog jag ju lixom och gned in salt och socker och dill på en helfrusen lax för att jag inte hade fattat att den skulle vara tinad. Kan säga er att det är heeeelt omöjligt att gnugga in kryddor på något som är djupfryst, omöjligt! Bröt ihop på kuppen också minns jag. Näe i år ska det går bra, tredje gången gillt nu, kan inte bli fel, har redan gjort alla fel man kan göra kring lax att det inte kan finnas fler frågetecken eller fällor.
 
Ser ni något nytt på mig då? En liten ledråd är kaninöronen, att jag känner mig lite som en kanin. En väldigt snygg kanin dock. Har förstorat framtänderna idag ju!!! Ni ska få se ordentliga före och efterbilder i ett annat inlägg sen, sjukaste skillanden jag någonsin sett! Inägget jag skrev om igår kommer imorgon, hade glömt utkastet på jobbdatorn som är kvar på jobbet och inlägget är låååångt så kan inte skriva om det lite snabbt. Puss!
2 kommentarer »
Maria

Tänk vad roligt om vi människor hade svansar. Man kunde pynta med rosetter och var man glad visade man det med svansen och om man var arg burrade man upp den. Min förra kisse gjorde det när hon såg andra katter. Svansen blev alldeles uppburrad och då kallade jag den ekorresvansen. Vad jag saknar henne.

KRISTINA

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: {drogunduspellcaster@gmail.com}
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.