Övertygad

 
Hej fina bästa ni! Hur mår ni idag? Vill åter igen tacka för alla fina kommentarer och ord ni skrev i förra inlägget. Började läsa igenom dom men fick stoppa mitt i för att jag grät så mycket, fan vad ni är fina, det är inte klokt. Ska läsa klart och svara er vid tillfälle i dagarna när jag inte är så blödig, vill inte säga hejdå till er!!! Jag såg iallafall att någon skrev att jag borde blogga bara när jag känner för det, typ om något kul händer jag vill dela med mig om eller om jag behöver skriva av mig, eller om jag gör någon rolig renovering eller något, helt utan krav och det tycker jag lät bra. Vill ju fortfarande inte lova något men att skriva ett inlägg då och då någon gång ibland när jag känner för det känns väldigt rätt och lagom, så jag tänker att jag ska köra på det? Om ni tycker det låter bra? Så kan ni kika in när ni vill men utan att ha förväntningar kanske? 
 
Hur som helst. Idag var jag ju hos doktorn men när jag kom dit sa dom att deras laboratorium var stängt så därför kunde vi inte ta alla dom där proverna jag trodde vi skulle ta nu utan måste vänta tills tisdag för att ta dom. Läkaren var iallafall hur bra som helst, det kändes verkligen som att hon tog mig på 100% allvar. Vi pratade en del om min ångest och oro, jag har ju typ inte pratat eller skrivit något om det här alls men jag har alltså så länge jag kan minnas haft ångest/ varit orolig varje dag hela mitt liv, det är lixom alltid så. Oroar jag mig inte för min eller min familjs hälsa så har jag oroat mig för saker som tex läxor och prov, framtiden, jordens undergång, ja allt möjligt och så har det alltid varit. Jag har trott att det är normalt och att det är så livet är men läkaren var helt chokad över att jag aldrig sökt hjälp för min ångest och gått runt såhär i alla år och trott att det är normalt. Det var ju goda nyheter, att livet inte är såhär så länge man kan lära sig att hantera oron och sortera sina tankar och känslor, wow asså. Ögonöppnare typ. Nu låter det som att jag gått och mått superdåligt hela mitt liv, så är det absolut inte, jag är bara väldigt orolig som person och jagar upp mig själv lätt. Förberder mig alltid på det värsta för att inte bli besviken typ? Vet inte varför!
 
Så, på tisdag ska jag tillbaka och ta massa blodprover, leverprover och ämnesomsättningsprover för att kunna utesluta att det är något fysiskt fel på mig, på torsdag ska jag gå och prata med en terapeut och på fredag får jag provsvaren. Nu är allt i rullning och det känns så bra men väldigt nervöst på samma gång men det kommer bli bra, jag är övertygad!  
 
Ikväll har jag käkat middag med Aida och hennes pojkvän Ben, det var mysigt. Jag och Ben upptäckte att vi båda är väldigt intresserade av det här med metalldetektorer och att leta gamla saker som folk tappat bort i jorden och Ben äger tydligen två stycken! Jag har ju aldrig provat men jag har sett massa tvprogram om sånt där och är SÅ sugen på attt testa så nästa vecka ska vi ut i skogen och göra det, är farligt peppad! (han har tillstånd) Nu är jag iallafall hemma hos katterna och ska mysa vidare den här fredagen i deras sällskap, alltid mysigaste sällskapet!
14 kommentarer »
Ainas mamma

Vilken galen tur du haft med sjukvården! Jag är nästan i chock över det! Tänk att nån lyssnar och tror dej på första försöket i stället för på typ 15:e försöket (fast innan dess har jag gett upp såklart) som min erfarenhet är av sjukvård. Vad glad jag blir för din skull!

Alicia

Jag tycker precis som personen i förra inlägget att du bara ska skriva när du själv vill, helt utan press!

Anonym

Jag tycker också att du kan skriva när du känner för det och orkar. 😊

Jag har något som heter GAD (generaliserat ångestsyndrom). När du beskrev din ångest och oro så lät det precis som jag har mått. Jag får medicin mot det och är i princip ångesrfri 😊

maria h

kör på de låter bra de

KRISTINA

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster @ gmail]
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.

Johanna

Jag tycker absolut att du inte ska låta bloggen bli ett stressmoment. Skriv när DU känner för det och tycker det är kul! Jag tycker det är jättekul att läsa om dina resor och renoveringar och blir inspirerad av det du gör. Krya på dig och ta hand om dig!

Maria

Ja men visst kan man ha tur och få hjälp snabbt av vården tyvärr inte mina upplevelser. Förutom om man åker tidigt på morgonen och dom tar prover direkt. Så jag gjort det vid tillfällen men då jag varit dålig haft både gallsten och njursten men även åkt när jag gick ner ca15 kg så den möjligheten finns ju kram.

Amanda

Skriv gärna då det känns som det, nu som då , skulle vara ljuvligt 😊 du känns som en vän som plötsligt meddelat att hen flyttar till andra sidan jorden och man inte kan ses eller höras ofta... Urk vad ledsamt! Sköt om dig!❤️

Sara

Klokt beslut, Aina. Utan hälsan har man ingenting. Tyvärr märker man det ofta när det redan gått för långt. Jag hejar på dig <3

/Hon som varit med om en liknande "resa"

Kjell

H N Y - from Kjell - hälsa din vackra mamma...
till Berlin nästa vecka - mycket öl...hoppas på många GT..

Johanna

Håller med den som skrev att du ska skriva när du känner för det. Självklart är det tråkigt att det inte blir en daglig uppdatering men som alla sagt hälsa före allt. Det har märks att du inte varit på topp. Men har inte haft mage å frågat. Efter flera år av följt dig känns du ju som en vän så ta hand om dig så hörs vi r du vill. God fortsättning 😘

anonym

GOTT NYTT ÅR !

Tittar in lite då och då.
Du skall inte jämföra din blogg med andras, din blogg har varit trivsam och trevlig, och rolig ,därför vi gillar den.
Blogga när du känner för att skriva lite. Ta hand om dig.

eva

älskaar din blogg ju! så genuin och med roliga vardagsbilder, men låt den inte vara ett stressmoment såklart :) gott nytt år fina du!

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}